Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Meredith
2009-12-08, 01:39
Tokio Hotel
Autor Wiadomość
Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2007-03-21, 23:28   

migawka napisał/a:
hmm muszę się przyznać że w 6 klasie kiedy to TH stało się takie "sławne" i czytałam pieprzone bravo , zaczełam ich słuchać , jak wszyscy tak wszyscy , teraz już wyszłam z tego bo od 2 lat słucham grunge i szczerze wstydze się że słuchałam tego gówna.... Teraz jak tak z nudów przeglądam onet i napotykam taki ów art o th (tehaceuszu :12: )
, śmiać mi się chce jak czytam te wszystie komentarze. Ludzie w większości piszą że bill jest słodki , kofffają go itp . jakbym byla na miejscu tego billa to bym się wkurwiła no bo to lekceważenie własnej "pracy" ! tylko bill , tom itp , a muzyka mało ważna, bo najwspanialszy jest billuś i to on jest królem rocka, chce mieć z nim dziecko. rape me bill ! :roll: Teraz jak tak patrze , to teksty mi się nie podobają, muzyka mało skomplikowana , wokal pedalski , styl jak flaki z olejem , ale to dzięki temu najbardziej sa popularni chyba no i przez menagera. Komercja , komercją ,tania tandeta się sprzedaje jednak gratuluję im zajścia tak daleko , nie każdy tak może i nie każdy by chciał , nie kłócę się z fankami , one tego słuchają ich sprawa , nie wtrącam , bo to nie ma sensu , prędzej czy później dojrzeją trochę i będą się śmiać tak jak ja z siebie , a o th już słowa nie napiszą w żadnej gazecie , bo w tedy będą nowe tego typu zespoły i kółeczko się zamyka

Śmiać to mi się chce dopiero jak czytam takie rzeczy ;-) . Co za zmiana! Totalna metamorfoza... o... tak... 360stopni* 8-) :roll:

edycja:
tak - właśnie 360stopni. Nie pomyliłem się, Mika :).

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

Beata 

Wysłany: 2007-04-06, 21:32   

Słuchałam ich przez dwa miesiace, ale sie nawróciałam na dobra droge muzyki, muzyki grunge... Teraz nie moge zrozumiec jak mogla w ogole ich polubic, ale to pewnie za sprawą paru koleżanek, ktore ich uwielbialy... Tokio Hotel, moim zdaniem to zespol, ktory nie dlugo bedzie cieszyc sie slawa.

Agrafka 
koniu

Wysłany: 2007-04-06, 21:37   

Beata napisał/a:
Tokio Hotel, moim zdaniem to zespol, ktory nie dlugo bedzie cieszyc sie slawa
muszę Cię rozczarować Beatko bo z tego co mi wiadomo to już się nią cieszy :roll:

Beata napisał/a:
Słuchałam ich przez dwa miesiace, ale sie nawróciałam na dobra droge muzyki, muzyki grunge...
hmmm jakoś sceptycznie do tego podchodzę :roll:

Mam wielką nadzieję ,że jak szybko stali się "gwiazdami" tak szybko zgasną :12:

Beata 

Wysłany: 2007-04-06, 21:56   

źlee mnie zromumialaś Agrafko,chodzio mi o to że "nie dlugo" w sensie " krótko bedą się cieszyc, sławą ktora juz od jakiego czasu maja " ...

trucizna 
.hm.

Wysłany: 2007-06-15, 21:02   

cóż, mam takie same zdanie jak YodaM ;p.. a oprócz tego głos wykastrowanego Billa mnie dobija ;p

jak na deszczu łza.. cały świat nie znaczy NIC.

Lost Dog 

Wysłany: 2007-06-16, 12:57   

Bez urazy dla osoby, która założyła ten temat, ale na każdym innym forum ten "zespół" (jeśli się już pojawia o nim wzmianka) ląduje w dziale Humor :mrgreen: Dla mnie to popelina nie kapela z krwi i kości - wyrób zespołopodobny, w sam raz dla dziewczynek, które chcą być złe, niegrzeczne i mroczne, ale tak, by nie podpaść rodzicom.

Koniec.

Yellow L. 
Breath

Wysłany: 2007-06-16, 13:40   

ochudnijcie :P niech sobie grają, ale nie chce ich widzieć a co gorsza słyszeć. Może mieli trudne dzieciństwo i teraz się chcą pokazać z takiej strony? Coż, woda sodowa kiedyś musi uderzyć, szkoda że im zaraz na początku. Tokio Hotel to kicha...niech sobie koncertują z blog27. Pasują do siebie :lol:

Ola 
Ola

Wysłany: 2007-06-16, 19:00   TH

tokio hotel to komercja i tyle. Te wszystkie fanki nawet nie wiedzą o czym oni spiewają bo nie znają języka, a pisanie na blogach że ToMuŚś JesT SłOdZiUtkI i że ChcIaŁabYm Z NiM ChOdzIĆ I ŻeBy ByŁ MOoj :* jest żałosne. :-|

Agrafka 
koniu

Wysłany: 2007-06-16, 22:45   

W sumie musze przyznac ,że niech te zdesperowane dzieciaki mają coś od życia , a że los dał im chłopaków wyglądających jak laski to sory :mrgreen:
A niech i grają , jest się przynajmniej z czego pośmiać hehe

Dew93 
;]

Wysłany: 2007-07-12, 00:47   

Zespół nadal istnieje :) Muszą nadal dostawać dużo kasy za te swoje granie , skoro jeszcze go nie rozwiązali. Pewnie się skończy, jak "wokalista" dostanie mutacji głosu :13: o ile w ogóle dostanie :mrgreen:

trevor 
in your mind

Wysłany: 2007-07-12, 23:19   

Oni moim zdaniem nie są znani dzięki muzyce którą grają tylko dzięki temu ze są młodym zespołem i pojawiają sie w takich pieprzonych gazetkach jak bravo.

[ Dodano: 2007-07-12, 23:20 ]
Ola napisał/a:
ToMuŚś JesT SłOdZiUtkI i że ChcIaŁabYm Z NiM ChOdzIĆ I ŻeBy ByŁ MOoj :*

Rozwaliłaś mnie tym :D
----------------------

pustak 

Wysłany: 2007-07-12, 23:22   

uważaj co mówisz, bo moje córy Cię dopadną ;)=... i wyrażaj się bo dostaniesz plusika ;)= ;P...

Homuś 
Szeryf

Wysłany: 2007-10-06, 15:35   

http://allegro.pl/item249...t_61x92cm_.html

---------->Last fm<----------

Sóha 
grejpfrutowo

Wysłany: 2007-10-08, 18:27   

Homuś, nie wiedziałeś, że TokJo Burdel to czysty grandż? xD
Wstyd!^^

Max 
Irrational

Wysłany: 2007-10-09, 16:39   

Tak i jeszcze na licencji Iron Maiden (czy coś w tym stylu)

Odpowiedz do tematu