Wysłany: 2007-03-21, 23:28
migawka napisał/a:
hmm muszę się przyznać że w 6 klasie kiedy to TH stało się takie "sławne" i czytałam pieprzone bravo , zaczełam ich słuchać , jak wszyscy tak wszyscy , teraz już wyszłam z tego bo od 2 lat słucham grunge i szczerze wstydze się że słuchałam tego gówna.... Teraz jak tak z nudów przeglądam onet i napotykam taki ów art o th (tehaceuszu )
, śmiać mi się chce jak czytam te wszystie komentarze. Ludzie w większości piszą że bill jest słodki , kofffają go itp . jakbym byla na miejscu tego billa to bym się wkurwiła no bo to lekceważenie własnej "pracy" ! tylko bill , tom itp , a muzyka mało ważna, bo najwspanialszy jest billuś i to on jest królem rocka, chce mieć z nim dziecko. rape me bill ! Teraz jak tak patrze , to teksty mi się nie podobają, muzyka mało skomplikowana , wokal pedalski , styl jak flaki z olejem , ale to dzięki temu najbardziej sa popularni chyba no i przez menagera. Komercja , komercją ,tania tandeta się sprzedaje jednak gratuluję im zajścia tak daleko , nie każdy tak może i nie każdy by chciał , nie kłócę się z fankami , one tego słuchają ich sprawa , nie wtrącam , bo to nie ma sensu , prędzej czy później dojrzeją trochę i będą się śmiać tak jak ja z siebie , a o th już słowa nie napiszą w żadnej gazecie , bo w tedy będą nowe tego typu zespoły i kółeczko się zamyka
Śmiać to mi się chce dopiero jak czytam takie rzeczy . Co za zmiana! Totalna metamorfoza... o... tak... 360stopni*
edycja:
tak - właśnie 360stopni. Nie pomyliłem się, Mika :).
Wysłany: 2007-04-06, 21:32
Słuchałam ich przez dwa miesiace, ale sie nawróciałam na dobra droge muzyki, muzyki grunge... Teraz nie moge zrozumiec jak mogla w ogole ich polubic, ale to pewnie za sprawą paru koleżanek, ktore ich uwielbialy... Tokio Hotel, moim zdaniem to zespol, ktory nie dlugo bedzie cieszyc sie slawa.
_________________ "Samotność nie jest ułomnościa. Samotność jest wyzwaniem."
Bez urazy dla osoby, która założyła ten temat, ale na każdym innym forum ten "zespół" (jeśli się już pojawia o nim wzmianka) ląduje w dziale Humor Dla mnie to popelina nie kapela z krwi i kości - wyrób zespołopodobny, w sam raz dla dziewczynek, które chcą być złe, niegrzeczne i mroczne, ale tak, by nie podpaść rodzicom.
ochudnijcie :P niech sobie grają, ale nie chce ich widzieć a co gorsza słyszeć. Może mieli trudne dzieciństwo i teraz się chcą pokazać z takiej strony? Coż, woda sodowa kiedyś musi uderzyć, szkoda że im zaraz na początku. Tokio Hotel to kicha...niech sobie koncertują z blog27. Pasują do siebie
tokio hotel to komercja i tyle. Te wszystkie fanki nawet nie wiedzą o czym oni spiewają bo nie znają języka, a pisanie na blogach że ToMuŚś JesT SłOdZiUtkI i że ChcIaŁabYm Z NiM ChOdzIĆ I ŻeBy ByŁ MOoj :* jest żałosne. :-|
Wysłany: 2007-06-16, 22:45
W sumie musze przyznac ,że niech te zdesperowane dzieciaki mają coś od życia , a że los dał im chłopaków wyglądających jak laski to sory
A niech i grają , jest się przynajmniej z czego pośmiać hehe
Zespół nadal istnieje :) Muszą nadal dostawać dużo kasy za te swoje granie , skoro jeszcze go nie rozwiązali. Pewnie się skończy, jak "wokalista" dostanie mutacji głosu o ile w ogóle dostanie
Oni moim zdaniem nie są znani dzięki muzyce którą grają tylko dzięki temu ze są młodym zespołem i pojawiają sie w takich pieprzonych gazetkach jak bravo.
[ Dodano: 2007-07-12, 23:20 ]
Ola napisał/a:
ToMuŚś JesT SłOdZiUtkI i że ChcIaŁabYm Z NiM ChOdzIĆ I ŻeBy ByŁ MOoj :*
Rozwaliłaś mnie tym :D
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum