Po raz: żaden szanujący się artysta nie sprzedaje trampek ze swoim zdjęciem za 19.90 euro.
Po dwa: nie lubię niemieckiego.
Po 3: wiszą mi oni nie powiem gdzie. Nie słucham, nie mam problemu.
według mnie wybili się bo mają bogatych rodziców, wokalista fałszuje, gitarzyści i perkusista - to oni mają u mnie większe uznanie. ogólnie tokio hotel mogę nazwać zakałą naszych czasów;| a na prawde przerażają mnie 10 latki latające po moim osiedlu w koszulkach typu tokio hotel rulezz czy kocham billa;| do czego to dochodzi:|
_________________ If I can't be my own
I'd feel better dead!
Sądze że niewiele by tu bogaci rodzice pomogli, pewnie zwęszył ich jakiś wydawca który wykminił sobie na jaką muzyke jest teraz zapotrzebowanie dla mas.
niech sobie graja i maja 13-letnie fanki ;] mnie to nie przeszkadza. Kicz czy nie kicz, krzywdy nikomu nie robi, za to mozna posmiac sie z mroczniakow, ktorzy wszytkich dookola nazywaja fanami th, uwazajac sie przy tym za wielce niekomercyjnych ;p zenada. Spalcie mtv, bo to komercha, zabijcie Britney, bo ma 13letnie fanki...;] skonczyla sie epoka zlego lp i the rasmus, nadchodzi th- mrocznaki maja zespol dla pozerow;P [sorry za ew literowki- pisze na ekranowej klawie; normlna szag strzelil.
chociaż na trzeciej czy czwartej stronie chyba wypowiedziałem się na ich temat i stwierdziłem że na tak ambitne tematy już nie pisnę słówka, to czytając ogólne wypowiedzi stwierdzam że temat staje się monotonny, ludzie stwóżcie fan club antyTH i może ulży...
Bardzo dobry zespół, grają niezwykle bezkompromisowo, ale jednak wpadają w ucho. Pani na wokalu ma też fajny corpsepaint, czekam na kolejne wydawnictwa.
Ja nie mam nic do TH. Zwlaszcza ze kiedys sama ich sluchalam , bylam nawet na koncercie i musze przyznac ze bylo fajnie. Ale fanka nie jestem i nigdy nie bylam. Szanuje ich fanki, niech sluchaja czego chca, nie zabraniam :). Mi osobiscie TH juz dawno przeszlo (chociaz na forum dalej siedze. mialam zmyc sie stamtad ponad rok temu, ale jakos nie moge "rozstac sie" z ludzmi ktorych tam poznalam, choc moze czasem ich wypowiedzi mnie bawia ). Z reszta...nie ma co ukrywac, faza na TH minie, za jakis rok nikt o nich juz nie bedzie mowil. Do tego zespolu zniechecil mnie glownie fakt ze swego rodzaju brak talentu nadrabiaja sobie wygladem i tak zdobywaja fnow/fanki. To jest zalosne ;/
_________________ I'm not like them
But I can pretend
The sun is gone,
But I have a light
The day is done,
I'm having fun
I think I'm dumb
Or maybe just happy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum