Na mnie zespół robi ogromne wrazenie i rzeczywiście nie można przejść obojętnie obok niego.
Closterkeller ma po prost swój klimat, wiele tekstów jest szczególnie warta uwagi.
No zależy, kto co lubi, ale ja polecam.
_________________ A może ja jestem opowieść
zmęczonych ust
Znudziłem się Bogu
w połowie, w połowie
O nie . Tylko nie takie porównanie. Wokalistka Evanescence w większości piosenek piszczy. No dobra może w balladach to i nawet pasuje, ale.....
A co do Closterkeller to może nie moj ulubiony zespół, ale posłuchać lubię. Anja ma bardzo dobre warunki wokalne. To jest jedna z nielicznych wokalistek, która potrafi śpiewać na żywo, bez żadnej nuty fałszu.
miałam okazje poznac zespol closterkeller osobiscie super ludzie a ich muzyka to magia teksty trafiajace do sluchaczy najbardziej podoba mi sie album aurum
_________________ Sama! Oczy zamknięte a dusza płonie
Wieje wiatr...
Ty na morzu, nikt nie wie że toniesz
Jesteś sama! Gdy rozpada się świat
Wiara kończy się
Czujesz jak czas usypia Twój gniew
A Ty walczysz z tym snem
Cholernie podoba mi się głos Anji. Teksty Closterkeller też ma dobre, ale kierując się brzmieniem - to nie moje klimaty. Parę piosenek lubię czasem sobie włączyć, ale na dłuższą metę zespołem się nie zainteresuję.
_________________ "Non conta la distanza, conta solo la fede."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum