Uwielbiam "Wehikuł czsu" i "Lunatycy". Kiedys więcej się słuchało. Najczęściej przy ognisku, na gitarce... ohhh... Ale na jesienne ewentualnie zimowe wieczory wyśmienity jest Dżem ;)
_________________ "Jedno wam powiem, życie idioty to nie jest bułka z masłem"
Harley mój to jest to... kocham go! :) heh Dżem fajnie gra, mozna posluchac na rozluznienie lub pograc gdzies na ogniskach :) Oj pamietam te lata, jak z kumplem wystawialismy glosniki przez okno i puszczalismy dżem na caly regulator :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Ja z Dżemu znam tylko "Czerwony jak cegła" i "Wehikuł czasu", jakoś nigdy ich nie słuchałam, ale ostatnio zaczynam się przekonywać :-) głównie dlatego, że ostatnio kumpela mi w kółko gra na gitarze m.in. "Whisky".
_________________ Możesz żyć na marginesie, ale żyj tak, aby nie krzywdzić innych.
Dżem to tylko Ryszard ;)= Ci gówniani wyjcy, którzy próbują coś zrobić jak On ... pieprzyć to ... Nienawidzę reaktywacji ;P a, szczególnie w takim wydaniu!!! Wychowałem się na Dżemie, i dla tego tak teraz wyglądam, do dupy ;P ;)= żarcik. Ale tak było moja mama uwielbia Dżem...
"ballada o dziwnym malarzu" - "...kto choć jeden kupi dziś, nie widziałeś a chcesz już iść, a być może gdy zobaczysz je, znajdziesz słabość swą i mażenia blask... życie swe zamienił w deliryczny sen, gubiąc gdzieś po drodze, prawdę swą i sens..." Pozdrowionka dla szarego... szkoda
Dżem... Moja ulubiona kapela, a piosenka Niewinni i Ja z płyty Absolutely Live to utwór mojego życia... Kapela , do której zawsze kiedy wracam czuję, że to jest "To". Bez Ryśka nie jest źle, ale i tak bez porównania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum