Znam wokalistę hepisadu,bo to kolega menago Kultu...zwyczajny facet.Jak go poznałem jak przyszedł na Kult to się strasznie ucieszył...a to co grają to już inna sprawa
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
No też słyszałem, że wokalista jest normalnym facetem, bez syndromu 'wody sodowej' i gwiazdorstwa. I to akurat mi się podoba. A muzyka ? Już tu gdzieś pisałem... nie moja bajka, dlatego nie neguję.
happysad....taki średni zespolik, chociaż ja lubię ich piosenki. Ważne że ludzie chwytają i sami czerpią z tego radochę....co do tekstów to...kiedyś słyszałam,że ich teksty pomagają podjąć decyzję o samobójstwie.......
Hmmmm ja happysada ogólnie lubie sobie czasem posłuchać , mają pare dobrych piosenek ale mam nadzieje że nie bedą sie stylowali wraz z "modą" , a propo emo hmmmmmm słyszeliście najnowszy slogan reklamowy na kosiarkach ? "wasze trawniki to nie emo, same sie nie tną !! z naszą kosiarką sztil dacie rade!"
_________________ Jestem wredny i zmęczony.
Sikam napalmem i jem drut kolczasty.
Ja od 17.03.07 nie słucham Happysadu^^ Stwierdziłam, że płyty w porównaniu do koncertów to dno. Teraz zostają mi same koncerty. Nie ukrywam, że głównie ze względu na atmosferę. ;]
Właśnie słucham ich najnowszej płyty... Bardzo dopracowana, słychać że się chlopcy starali...
Nie lubię ich więc mi się nie podoba, ale fanów raczej ucieszy, bo muzycznie o wiele lepiej niż na poprzednich płytach :)
_________________ "Po co mam czas tracić na mówienie do ściany - ściana i tak zawsze swoje wie...'
Czytam wpisy i myślę sobie, że jednak ktoś słucha happysadu.
Cóż, wśród moich znajomych nikt tego nie słucha i wszyscy mówią, że to gówno.
Do mnie jednak bardzo trafiają teksty i muzyka ;]
Powiem tak - jeden z moich ulubionych zespołów.
I muszę się za nową płytkę zabrac :D
13 października mają grać u nas. I nie omieszkam zaszaleć na koncercie^^
(o koncertach wspomniałam gdzieś powyżej).
Autostrada, moi znajomi słuchają różnych dziwnych rzeczy i nikt im tego nie wytyka. Znam dzieciaka, który słucha My Chemical Romance i wcale nie śmieję się z niego, że jest emo^^ Muzyka to nie wszystko (mówi to ta, co twierdzi, że bez muzyki nie da się żyć, pff).^^
Jak dla mnie fajne do słuchania jak nie ma czego słuchać. Albo jak słuchasz i nie zwracasz uwagi na to co słuchasz. Nie przepadam za nimi. Jak dla mnie kapela "bez duszy". A co do klimatu to taki klimat na gorące, nudne, wakacyjne dni :)
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Sóha, To masz jakichś tolerancyjniejszych znajomych...Zazdroszczę Ci, bo mnie się potrafią godzinami czepiac że słucham happysadu...Ah, MCR XD u mnie by chyba się już powiesił takby Go zbesztali :D A muzyka to wszysytko( no prawie :D)
O yeah!
Nowy album już w sprzedaży: "Nieprzygoda"!!!!
Spis utworów:
1. milowy las
2. styrana
3. damy radę
4. długa droga w dół
5. jałowiec
6. nieprzygoda
7. armagedon
8. taka historia
9. tak się boję
10. powroty
11. iq
12. ludzie chcą usłyszeć wieści złe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum