Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką "Unplugged". Śmieszna cena jak za cd i dvd :) Narazie tylko przesłuchałam cd, za oglądanie wezmę się jutro (to będą większe emocje).
Póki co stwierdzam, iż płyta jest cudowna. Super aranżacje. Najbardziej podoba mi się Sic, Teksański:D, Ho, Zazdrość. A Angelene z Chylińską wypadło świetnie! Ale jednak wolę gdy śpiewa PJ Harvey;]
Scenografia zajebista. Wiszące meduzy nadają tajemniczy klimat. Na jakimś zdjęciu wydawało mi się, że zamiast meduz wiszą słonie;p ale ciiiii.
Bardzo podoba mi się również opakowanie i książeczka, fajne grafiki :).
Żałuję, że nie wygrałam biletu uuh.. jak pech to pech;p
14.12 nawiedzę Wrocek^^ mam nadzieję, że jeszcze będą bilety.
_________________ Trzy bajki jeszcze raz
Trzy bajki cały czas
Kurde, ja zamierzam w najbliższym czasie sobie też kupić, przyznam szczerze że Hey to mój nr 1 z polskich zespołów, ale nie posiadam ich ani jednej oryginalnej płyty, dlatego tym bardziej zarzucę sieci na Unplugged
14.12 nawiedzę Wrocek^^ mam nadzieję, że jeszcze będą bilety.
Zawsze można poprosić kogoś z Wrocławia o zakup biletu w przedsprzedaży;)
O tym też pomyślałam;] ale najpierw obczaje punkty ticketpro w Opolu:P
jordi, "Unplugged" to moja druga oryginalna płyta Hey'a a też ich cenie najbardziej z polskich zespołów. Poprostu najpierw wolę skolekcjonować płyty zagranicznych kapel;]
_________________ Trzy bajki jeszcze raz
Trzy bajki cały czas
"Unplugged" to świetna płyta. Jak dla mnie 10/10, pomimo słyszalnego zdenerwowania w głosie Kasi na początku koncertu, później poszło jak z płatka; cudowne akustyczne aranżacje piosenek, w tym piękny cover PJ Harvey, zaśpiewany wespół z Chylińską... na uwagę zasługuje również piosenka "Candy", którą Nosowska wykonała wraz z Budyniem, znanym z Pogodno...
Cud-miód. Klasą akustyczny koncert Hey'a na pewno nie odbiegał od tych zagranicznych - co więcej - na pewno może znaleźć się w gronie najlepszych. Odkąd dorwałem tę płytę, zasłuchuję się w niej bez przerwy.
Taaaak, płytka świetna. Teksański wypadł genialnie xD Zresztą sic! też. Bardzo ciekawe aranżacje chociaż czegoś mi w tym unplugettcie brakuje....czego?...hmm... może Hey?
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum