no to super..wczoraj usłyszalem, ze się reaktywuja..nowy kawałek super..brakowało mi tego czegos w polskiej muzyce od laaat:)
_________________ Pearl Jam, Alice In Chains, Tool, Faith No More, NIN, Kyuss/QOTSE, Soundgarden, RATM, Smashing Pumpkins, Bush, Nirvana....and many, many others:)
Tak naszła mnie myśl, że utwór "nóż" powstał w oparciu o utwór "Hej Joe", bynajmniej ja ten kawałek podpinam pod to???
Hmmm ... takie małe skojarzynki, każdy orze tak jak może ') Miłość i te całe młodzieńcze bzdety ???
Tak naszła mnie myśl, że utwór "nóż" powstał w oparciu o utwór "Hej Joe", bynajmniej ja ten kawałek podpinam pod to???
Hmmm ... takie małe skojarzynki, każdy orze tak jak może ') Miłość i te całe młodzieńcze bzdety ???
W jakim sensie? Raczej nie muzycznym..moze masz na mysli tekst?
Nóż porownywano do jakiegos utworu White Zombie...
Pamiętam jak pierwszy raz uslyszalem pierwszy kawalek z debiutu - KŁY..ten bassss WYMIATA!
_________________ Pearl Jam, Alice In Chains, Tool, Faith No More, NIN, Kyuss/QOTSE, Soundgarden, RATM, Smashing Pumpkins, Bush, Nirvana....and many, many others:)
... jak najbardziej. Jak już wyżej pisałem, to tylko małe skojarzynki ') Lubię czasem wkręcić sobie coś ciekawego pod czaszkę, a następnie zastanawiać się nad sensem całości. Kto myśli, nie błądzi ')
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum