Ostatnimi czasy pojawiła się Luxtorpeda - kapela tuzów polskiej sceny rockowej. Faceci odwalają kawał dobrej roboty. Niżej coś od nich. Zaje*iście energetyczny kawałek:
Słucham ich już jakiś czas,czadowa kapela,ostatnio byli u mnie w darłówku-w dwóch słowach-miazga totalna.Świetne przyjęcie przez publicznośc,luxom też sie podobało,na bis zagrali jakieś nowe kawałki,jeszcze nie do konca dopracowane.I Autystyczny 2 razy zagrany! i świetne teksty mają,hans dużo wniósł do kapeli,teraz są bardziej oryginalni.3 Września grają w Koszalinie i raczej też się pojawie
Jak narazie idą jak burza po polskiej scenie rockowej,jak na pare mieśięcy dzialaności odnieśli już spory sukces.Chyba o nich temat zrobie,albo ty sztruks zrób,bo do tematu polski Grunge to chyba nie pasują
O! nagle nowy temat! Strasznie mi brakuje takich kapel w polskim rocku. Jakoś nic nie wypełniło u mnie wyrwy jaka powstała po Illusion, a Luxtorpeda ma szansę to zrobić mimo oczywistych różnic jakie bez wątpienia te kapele dzielą. Mam nadzieję, że pociągną to trochę dłużej i nagrają więcej niż 1-2 płyty bo wg mnie brakuje takiej muzyki.
Niech sobie grają, byle z dala ode mnie. Byłam na koncercie prawie rok temu i nadal żałuję wydanych na niego pieniędzy mogłam sobie zamiast tego jakąś płytę kupić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum