Serdecznie zapraszam do ściągnięcia debiutanckiego LP warszawskiego Venflonu (w całości za darmo i wdobrej jakości) płytkę można zassać z tego miejsca: http://www.venflon.pl/Plyta.html
Dla tych, którzy nie słyszeli o zespole venflon i zastanawiają się cóż to takiego i z czym to się je - śpieszę z wyjaśnieniem:
Venflon to energia Metalu i melodia grunge'u.
Połączenie nowoczesności z tradycją. Venflon to miejsce, z którego
się wywodzimy a zarazem punkt, do którego zmierzamy. Nasza muzyka wynika
z naszej potrzeby grania. To, że jej słuchacie wynika z Waszej potrzeby
słuchania. My łoimy, Wy słuchacie - piękne i proste
Ha! Pamiętam jak kiedyś ktoś od was z dobre 6-7 lat temu podesłał mi kilka mp3 z waszymi demami, rozmawialismy chyba wtedy dość długo na temat zespołu :P Pamiętam, że wtedy "człowiek" (chyba dobrze pamiętam tytuł) wybitnie mi się podobał.
Świetny pomysł z tym udostępnieniem albumu za free, ja bym pokusił się jeszcze o guziczek i linka do numeru konta bankowego czy coś takiego. Tak jak miało to miejsce z U2.
Empetrójki nie są otagowane, chyba wiecie co to np last.fm :P
Przesłucham albumu to się wypowiem na temat muzyki.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
przesłuchałem ten zespól i powiem jedno zasługuje on na większa promocje niż to co jest Autor tematu zachęcił mnie i słucham ich. Graja naprawdę dobra muze.
Polecam!!!!!!
_________________ Nie wolno zbliżać się i siedzieć za długo
Przy komputerze, który
Podobno nie czuje nic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum