A więc na forum nie znalazłem nic o tym zespole więc coś napiszę No więc polski zespół z Rzeszowa. Panowie twierdzą że grają rock,/grunge/ muzykę alternatywną. W 2007 na festiwalu w Węgorzewie zgarnęli 3 nagrody (nagrodę publiczności, oraz za najlepszy wokal i gitarę) Tu jest LINK do ich mySpace. Przesłuchajcie sobie niektóre kawałki, w szczególności "Przemierzam" oraz "Gdy zamknę oczy". Piszcie co sądzicie
_________________ "Nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej"
Nie ma rzeczy niemożliwych, te niemożliwe wymagają po prostu więcej wiary:)
Nie wiem czy wstydem jest że nigdy o takim zespole nie słyszałem..
"Przemierzam" dość ciekawy kawałek, szybko mi wpadł w ucho.
Ale niezbyt mi się podoba "Gdy zamknę oczy" ale to już kwestia gustu.
Jakiś czas temu znajomy pan Bodzio z Rzeszowa zapodał mi kilka kawałków. Było to demo zespołu Brown. Wpadły mi w ucho tylko 2 numery, "milczenie" i "gdy zamknę oczy" tak się chyba nazywały. Wiem, że zespół zmienił po czasie tytuł jednej z tych piosenek na inny...
Numer nazywa się "milczę" - pierwotnie nazwa brzmiała "milczenie".
Jak dla mnie, warte uwagi granie i te 2 piosenki mają świetne teksty, godne przesłuchania.
Kiedyś może za rok lub dwa, hmmm... kto wie?
Odświeżę troszeczkę temat ;)
Dla wyjadaczy info. Nowa płytka zespołu, ma się ukazać już za kilka mieszków :)
[cyt]"tamten92 napisał(a) Mówili, że do czerwca wyjdzie na pewno... "[/cyt].
Mam nadzieję, że chłopaki dadzą kolejną dawkę świetnej muzyki i dobrych tekstów.
To do czerwca ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum