Aaa tak swoją drogą słyszeliście, że Cornell ma się pojawić na nowej płycie Shlasha? Z resztą, nawet Fergie ma tam się pojawić (jeśli te plotki to prawda ;]). Taka ilość gwiazd tam mi się jakoś średnio widzi.
P.S. Jak pisałam wcześniej o teledysku, miałam oczywiście na myśli Cypress Hill, a nie Outkast. Coś mi się pomyliło :]
Miałem napisać o tym wczesniej.W teraz rocku dsotepnym obecnie w kiosku(sierpniowy?) mamy dostepny wywiad z Kristoferem.Mówi on min,że reaktywacja Soundgarden nie jest zamknięta na zawsze,ale TERAZ nie widzi w ogóle potrzeby takiego posunięcia.Mówi też,że wie,że dla wielu nowa płyta to syf,ale ona mu sie podoba i to co zrobił z nim Timbaland.TYle w skrócie.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Myślę ,że dla większości a nie dla wielu.Ale jak Cornellowi podoba się ten nowy styl to nich sobie to gra. Ale na pewno nie osiągnie tego co Brytnej Spirs.Choć z pewnością o tym marzy.Kropka.
Mi już to, co on wyprawia zobojętniało. Niech sobie robi, co chce, może mu się znudzi w końcu i nagra coś ciekawszego, nawet w elektornice (bo się DA, tylko trzeba chcieć i nie lecieć do Timbalanda, który się już wypalił jakieś parę lat temu).
(...) Timbalanda, który się już wypalił jakieś parę lat temu).
A ja myślałem, że on parę lat temu dopiero się pokazał na scenie
Co do samego Cornella to on się wypowiadał jakiś czas temu, że jego niespecjalnie interesuje co mówią o jego nowej płycie, on nie zamierza się cofać i patrzeć w przeszłość chce iść do przodu... tylko ta płyta jest artystyczną porażką w jego karierze i krokiem wstecz
_________________ byle dalej od samotności
www.pajacyk.pl
Faktycznie już się udzielał w latach 90-tych ale jestem usprawiedliwiony bo nie znam praktycznie żadnego artysty z którym pracował poza kilkoma którzy stosunkowo niedawno odnieśli sukces i obili mi się o uszy.
_________________ byle dalej od samotności
www.pajacyk.pl
Ee tam. Gdyby sie pozbyć timbalandowych bitów, to wyszedłby naprawde kawał dobrej, rockowej muzyki. Jako że głos Krzysia nie traci mocy (a ostatnio raczej zyskuje) to na koncertach z gitarami te kawałki wychodzą rewelacyjnie. Nie są one może tak ambitne jak Black Hole Sun czy Hunger Strike, ale na letnią pore w sam raz. Teraz tylko niech reaktywuje Soundgarden, to mu wybacze to że w ogóle spojrzał na Timbalanda ; p
Łał :D Jakby było lepiej dopracowane to by było całkiem spoko, naprawdę, cała płyta by była o niebo ciekawsza. Scream samo w sobie nie jest złe, tylko bity są kompletnie nieprzemyślane.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum