Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez: hook
2007-09-09, 15:37
Courtney Love i Hole
Autor Wiadomość
MaaD 

Wysłany: 2006-09-02, 23:32   

Cytat:
A to jakiś problem, że Courtney nie lubi PJ?

Nie, to nie jest zaden problem. Niech sobie nie lubi. Niczego takiego zreszta nie napisalem. ;-)
I uprawiać fantastyczny sport."

Hole 
girl

Wysłany: 2006-09-03, 10:04   

No i świetnie. Rety, jak ja lubię te forum. :mrgreen:

Mika 
T-1000

Wysłany: 2006-09-14, 10:24   

Co do Courtney Love-nie bawię się specjalnie w ocenianie jej.Nie znam tej kobiety,a ocenianie na podstawie prasy jest z reguły gówno warte.Mogę tylko napisać jaka ona mi się wydaje,że jest-przede wszystkim cholernie bezkompromisowa.Pewnie jest też silną osobowością i charakterem,ale jeśli tak jest to nie wiem,po co sięgnęła po prochy.Zresztą,może w historiach Courtney z dragami,nie chodzi akurat o jej siłę.Nie wiem.
Nie będę się też rozwodzić nad tym,co robiła złego a co dobrego.Nie widzę podstaw żeby krytycznie oceniać kogokolwiek,ani tym bardziej potępiać-to najlepsza ludzka metoda,żeby patetycznymi słówkami zgnoić kogoś i samemu czuć się cholernie czystym i doniosłym.Owszem,co robiła to robiła,również to czego np.ja bym nie zrobiła.Uważam,że np.bardzo źle robiła,ćpając w ciąży.Ale nie bawię się w potępianie,jak już zaznaczyłam.Każdy w końcu odpowie,za to co zrobił.A trzymanie się żelaznej opinii na temat kompletnie nieznanej sobie osoby to kolejne,idiotyczne wyobrażenie.

Hole..Zespół nie jest zły.Wokal pani Love też nie jest taki beznadziejny,jak się powszechnie uważa.Ona ma coś ciekawego w głosie.Twórczość zepołu jak dla mnie taka sobie.Mam gdzieś płytę "Celebrity Skin",z bardzo fajnym tytułowym utworem.
Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.

regoat
CourtneyLove.eu

Wysłany: 2006-09-14, 23:39   

e tam, ja tam lubie ta zapijaczona narkotyzujaca sie zdzire. cala Courtney. chciasz teraz juz nie bierze i nie pije :) i nie jest zdzira

Rudzielec
(no)che guevara

Wysłany: 2006-09-16, 19:59   

i wyczytałam to w bravo :)

kto wie czy nie wciaga gdzies w czarnych kątach i nie daje byle komu :)

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2006-09-17, 09:34   

Rudzielec napisał/a:
kto wie czy nie wciaga gdzies w czarnych kątach i nie daje byle komu :)

Naprawdę nie rozumiem co to ma do rzeczy :). Niech sobie wciąga i daje, krzywda się na razie nikomu nie dzieje. Francess przeżyła te swoje 14 (czy tam ile ma teraz) lat, więc Courtney chyba nie jest taką złą kurwą.

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

Mika 
T-1000

Wysłany: 2006-09-28, 16:02   

Tak wogóle to ciekawą rzeczą jest,że kiedy mamy zespół z kobietą na wokalu i jest ona wyżrta prochami i alkoholem, to zaraz jest bleh. A rockmenów w tym samym stanie prawie wszyscy lubią, w sensie-nie przeszkadza im wyżarcie prochami i chlaniem..Gdzie tam, taki osobnik to wręcz ikona.
Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Ostatnio zmieniony przez Mika 2006-12-09, 20:17, w całości zmieniany 1 raz  

Hole 
girl

Wysłany: 2006-09-29, 14:20   

Mój setny post. :-)

Mika, masz rację, jak to jest, że Kurt jest uwielbiany, a o Courtney mówią, że jest zwykłą szmatą?
Courtney kiedyś powiedziała:
"I like there to be some testosterone in rock, and it's like I'm the one in the dress who has to provide it!"
I faktycznie, nieźle sobie na opinię prawdziwej rock-woman zapracowała. ;-)

Mi właśnie w głowie gra "Malibu" z Celebrity Skin. Strasznie mocno się w nią wkręciłam. Kocham taki pop! :) :-D

Może trochę fotek Courtney? Z września -
http://img171.imageshack....ystudio2vh9.jpg
http://img95.imageshack.u...ystudio3yv7.jpg
http://img171.imageshack....0/image5uh0.jpg

To ze studia. Court nagrywa nową płytę (yes, yes, yes!!! :-P )

Edytka: Najnowsza fotka Courtney: http://kuvat2.iltasanomat...ourtneylove.jpg

Rety, Chrystusie, nigdy tak ładnie nie wyglądała chyba! :mrgreen:

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2006-11-17, 13:22   

http://muzyka.onet.pl/101...12,wywiady.html
: ) Ciekawa sprawa.

Hole 
girl

Wysłany: 2006-11-17, 15:26   

Bardzo ciekawa. Courtney wydała teraz swoje pamietniki, bardzo chętnie bym je przeczytała: skoro się sprzedaje, lubię ją, dlaczego mam nie dać jej zarobić? :-D Tylko czy pojawią się w Polsce? Oto jest pytanie...

Apetyczna Courtney. I płyta już niedługo, będzie rewelacyjna - CZUJĘ TO! :D

Fotki z promocji. Achhh... :-)

regoat
CourtneyLove.eu

Wysłany: 2006-11-18, 15:10   

mi tam nie przeszkadza wyzarcie prochami Courtney. Lubialem ja sie dobrze bawila :) no w ostatnich latach oczywiscie to juz nie byla zabawa tylko ciazkie uzaleznienie. wystarczylo nania popatrzec :). No ale co baba zaszalala to jest jej :D

czarnulka 

Wysłany: 2006-11-19, 20:56   

Lubie Hole nic do Courtney nie mam ,a Kurta i Courtney traktruje jak dwie zupełnie inne jednostki :-P

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2006-11-26, 17:14   

Wkurwiła mnie bo powiedziała, po śmierci Kurta, że to Eddie Vedder powinien być na jego miejscu! To Vedder powinien teraz nie żyć! Cipka ;)= A co Ed ma do jego śmierci?

Mika 
T-1000

Wysłany: 2006-11-26, 17:19   

Z tego co ja wiem, to Courtney lubi sławę i napuszczała męża na konkurentów, a on jej słuchał i przedstawiał jej podszepty jako swoją nienawiść do Pearl Jam.

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2006-11-27, 14:18   

pustak napisał/a:
Wkurwiła mnie bo powiedziała, po śmierci Kurta, że to Eddie Vedder powinien być na jego miejscu! To Vedder powinien teraz nie żyć! Cipka ;)=

I to się nazywa bycie kontrowersyjną postacią. Można ją lubić, można jej nieznosić, ale mówi się o niej cały czas tak czy siak. :-) To jest właśnie siła Courtney.

Odpowiedz do tematu