Hype! mam.. wersja na video (lektor) oraz divx (chyba inglisz). Musze po nie pojechac bo nie mam ich u siebie. Pozostale dwa wymienione przez ciebie rowniez widzialem.. + Last Days.. szeroko opisany juz na Grunge Forum. Do wszystkich napisalem recenzje, jakby kto chcial dam linka.
Ale filmów jest znacznie więcej.. chociażby Nirvana Sold Out Tonight! ktory rowniez posiadam. Czy chociazby Kurt And Courtney.. sa to juz filmy typowo biograficzne i tylko dla prawdziwych fanow.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
last day , ciekawy , trzeba sie skupic i wczuc w ten film inaczej ogladanie go nie ma sensu , napewno nie jest to film do coli i popcornu , co do hype HOOK musisz wkoncu mi go jakos podrzucic :P moze we wrocku ?
_________________ If I Can't Be My Own I'd Feel Better Dead
Pytaliście o Hypa więc go przywiozłem. Divx, wersja angielska (bez napisów). Wersji na vhs z lektorem nie przywiozłem bo nie miałem jak tego skopiować. Ewentualnie moge sie podzielić tym i innymi pozycjami jak się zamelduje w mieszkaniu (kilka dni).
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Multum filmów na temat Nirvany. Niepublikowane dotąd nagrania z prób i koncertów,
filmy dokumentalne i tak dalej. Nie sposób tego zliczyć, więc nie uważam, aby filmów na
temat grungu było aż tak mało. Trudniej znaleźć film traktujący o black metalu.
_________________ "Jutro odejdę gdzieś daleko
Jestem zmęczony tym co wokół
Nie mogę oddać reszty siebie
Twój wzrok przeszywa moje serce"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum