zły utwór PJ wybrała do swojego przepitego aczkolwiek ciekawego głosu, może lepiej by pasowało World Wide Suicide, albo Do The Evolution bo zapewne wybierałaby spośród bardziej chwytliwych, noo ja bym chciał usłyszeć np Spin The Black Circle pani Love, ale brawa za odwagę, i niech więcej tego już nie śpiewa
Mi się podoba, takie zupełnie inne wykonanie. No i ta przemowa na początku, wyjasnie, że nie polubila nagle pearl jamu i wie ze to bedzie wygladac ridicules
Mi się podoba, takie zupełnie inne wykonanie. No i ta przemowa na początku, wyjasnie, że nie polubila nagle pearl jamu i wie ze to bedzie wygladac ridicules
Po wczorajszym wykonaniu podobało mi się jeszcze bardziej, to jest spoko babka, najpierw powiedziala, ze grala ja dwa razy i za pierwszym razem wyszlo a za drugim nie i jakby co to juz przeprasza ze to bedzie ujowe, po piosence powiedziala cos w stylu 'no i znowu spieprzylam te piosenke' i pozniej coś w stylu ' no ale nie wymagajcie ode mnie ze będę robiła tak u u u jak to jest w orginale bo nie potrafię' a w dalszej części koncertu zaśpiewała jeden wers ' jeremy fucked up my son' xd
Ogólnie po wczorajszym to powiem wam tyle, że ona wie jak jej to wychodzi, ale stwierdzila ze i tak to bedzie śpiewac
Beznadziejna wersja, zarówno pod względem wokalu, jak wykonania instrumentalistów.
Szkoda, że nie widać twarzy uczestników festiwalu. Mój byłby mniej/ więcej taki ->
Od początku wiedziałem, że impreza, w której palce macza TVN musi być do niczego. ;]
A Courtney powinna skowerować "Stupid Mop". Jak dla mnie, to jedyna piosenka pejotów, z którą by sobie poradziła. :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum