Ma ktoś hasło do tej pozycji co wstawil Chainer: ??
mam ten sam problem... czekamy na odp Chainera:)
_________________ so, so you think you can tell heaven from hell
blue skies from pain
can you tell a green field from a cold steel rail?
a smile from a veil?
do you think you can tell?
Dzis mialam randke z Mad Season :P Tegoz samego dnia, czyli dzisiaj :) natknelam sie na swiezutka recenzje Above: http://www.rockmetal.pl/r...ason-above.html
Pisze dlatego, bo ten cytat mnie sie spodobal:
Cytat:
Za definicję Mad Season można natomiast uznać fragment słów do "Long Gone Day": "Everyday each time the place was saved/The music that we made/The wind has carried all of that away". Moim skromnym zdaniem powinno być to motto dla każdej kapeli, która bierze się za granie rock and rolla.
Genialna kapela.Poznałe ich jak większośc dzięki Alice in Chains.gdy tylko słysze pierwsze dzwięki Wake up(szkoda ze nie ma tego na Moore Theater)czuje sie jakby zachipnotyzowany tymi dzwiekami.do tego wokal layna ktory osiągnal wtedy szczyt wokalnych możliwosci.szkoda ze nie nagrali 2 płyty,jestem ciekaw czy byłaby rownie wspaniała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum