fajnie jazzują. strasznie mi się podoba klimat i styl. piękną muzykę stworzyli. Long Gone Day,Wake up to absolutne mistrzostwo. tak samo jak cała reszta płyty.
_________________ death trap,watch me going blind,oh
1. Wake Up
2. Lifeless Dead
3. Artificial Red
4. River OF Deceit
5. I Don't Wanna Be A Soldier
6. Long Gone Day
7. Above
8. I Don't Know Anything
9. X-Ray Mind
10. All Alone
11. November Hotel
cześć wam, zapytanie mam ogólne, ma ktoś może chwyty do wake up, river of decite i long gone day? prrrosze, i jakąs strone skąd można ściągnąć piosenki.
Prościej mówiąc: h to szybkie przyciśnięcie (dźwięk z niższego przechodzi na wyższy), a p to szybkie oderwanie palca lewej ręki od struny (dźwięk z wyższego przechodzi na niższy).
_________________ Optymista wierzy, że żyjemy w najlepszym ze światów. Pesymista obawia się, że może to być prawdą.
4\2p0 - uderzasz w strunę na 4 progu, robisz slide (czyli tak jakby "zjeżdżasz" po srunie) do 2 progu, a następnie pull off, czyli w tym wypadku szybko odrywasz palec od 2 progu. Wszystko to uderzając o strunę tylko raz na początku.
*0 - masz tam taki przypis: *Note does not always appear *Last Time Only
_________________ Optymista wierzy, że żyjemy w najlepszym ze światów. Pesymista obawia się, że może to być prawdą.
ja uwazam ze Alicja jest od niebo lepsza od Mad season. no ale to kwestia gustu bo wg mnie mad season ma zbyt wolne i nudne piosenki brak w nich pazura...piszę to po przesluchaniu płyty a koncertów jeszcze nie slyszalam wiec moze tam jest troche wiecej ciezkiego brzmienia:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum