Oczywiście polska dystrybucja obsysa i to na całej linii.
Nawet fan.pl tego nie ma,a szkoda, bo taki boks to coś, pomijam fakt choćby remastera oryginalnej i jedynej płytki...już co tam remaster ona w ogóle nie dostępna (choć ja mam starą). No nic może się kupi gdzie indziej
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Mnie ta wersja na YT niestety nie bardzo ratuje, bo mój angielski przez 2 lata nauki aż tak biegły nie jest... strasznie żałuję, że nigdzie w Polsce nic na ten temat nie ma, cóż, czekam, aż ktoś kiedyś napisy popełni :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum