U mnie to zaczęło się od bodajże Pearl Jamu i płyty Yield, którą dostałem w okolicahc 2000 rocku (tak, tak, malo miałem lat, ale takiej muzyki już słuchałem ) Potem dłuuugo nic a ostatnio znów wzięło mnei na grunge i zacząłem słuchać AIC, Soundgardenu i troszkę Nirvany... + oczwiscie innych zespołów jak MLB czy Mudhoney
A co w tym takiego dziwnego... jak miałem lat 8 słuchałem zespołu Roxette. Może nie rozumiałem samych tekstów, ale muzyka bardzo mi sie podobała. Poza tym od samego początku życia słuchałem listy przebojów trójki (chcąc lub nie chcąc), a Grzegorz Ciechowski i zespół Republika to zawsze był... no i zawsze będzie w moim życiu... Dziwne? Nie... jak dla mnie normalne. Wszystko jest uwarunkowane od środowiska w którym sie wychowujemy i rodziny.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Ja jak wiele osób zaczynałam od Nirvany, to była fascynacja pod koniec podstawówki na ok. 3 lata, kochaąłm ich muze, szał na punkcie książek koszulek itp. ale potem stopniowo przeszło, do tego stopnia że zaczełam żygać totalnie ich muzyką i wszystkim co Kurta dotyczy, zaczęłam potem słuchac co nowym kapel i gatunków rocka jak do tej pory, i czasami fanie sobie wrócic do ich piosenek:)..
_________________ ..Niechce Cię truć pigułkami ze snu...
Jesli kogoś to obchodzi , ja zaczełem słuchac muzyki od Dire Straits jakis 95 rok
A jakis roczek pózniej , może wczesniej zaczełem słuchac Nirrvany , dokładnie płyty Unplugged (moja ulubiona piosenka było wtedy Lake of Fire) , potem przez kilka lat słuchalem różnych zespołów , dokładniej tych co mieli moi bracia ( a że to był rock to juz nie moja wina)
Az nastał 8 kwiecień 2004 i dostałem calutka biografię Nirvany + troche duzo video
I nastał Nirvanowy szał
Cały zas słuchałem Nirvany prawie
A teraz jak jestem starym , zerdzewiałym człeniem słuchającym prawie wszystkiego z prawdziwego rocka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum