Kiedyś istaniał na początku lat 90tych w Poznaniu zespół KR`SHNA BROTHERS, który grał bardzo grungowo, ale po chyba trzech płytach rozleciał się.(na jego gruzach powstał Lizar grający britpop) Nagrali bardzo dobrą pierwsza płytę. Czuć w niej seattle sound :) Jest tam zajebisty kower Dni których nie znamy Grechuty.
Ciekawostka - Kazikowi tak spodobał sie jeden z riffów zespołu KR`SHNA BROTHERS że poprosił ich o mozliwość umieszczenia w swojej piosence. Można go usłyszeć w Artystach.
o, myślałem, ze nikt o nich nie pisał. dostałem promoska z metalmindu jakiś czas temu, bo wydają reedycję ich płyt. okładka strasznie metaluchowa, ale włączyłem sobie po jakimś czasie. w każdym razie, rżną ostro z AiC, ale całkiem przyjemnie się tego słucha.
słuchałam ich jakiś czas temu i powiem że się mi sodobali. strasznie trudno było o nich cokolwiek znaleźc. miałam nawet chrapkę ne te reedycje ale jak na razie kasy ni ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum