Ha!
Przed chwilą brat mi puścił na yt jakiś filmik o spięciach elektrycznych czy coś takiego(?).
Podkład muzyczny był taki nirvanowo-grungowy. Wysłuchałam, poszukałam i znalazłam. Podkładem był utwór "Remedy". Styczności z zespołem nie miałam, może się to zmieni...
Na razie jestem mile zaskoczona
Nie trawie tego zespołu. Kiedyś mi sie troche podobało 'Remedy' ale na szczęście szybko mi przeszło i zainteresowałem sie wartościowszymi zespołami niż takie pseudo grunge'owe badziewia. Ogólnie mówiąc - zaorać.
Nie trawie tego zespołu. Kiedyś mi sie troche podobało 'Remedy' ale na szczęście szybko mi przeszło i zainteresowałem sie wartościowszymi zespołami niż takie pseudo grunge'owe badziewia. Ogólnie mówiąc - zaorać.
Ja pie*dooolę, stary!
zgadzam się z tobą w dosłownie każdym poście
Ich wokalista myśli, że pofarbuje sobie włosy na czerwono i stanie się od tak Cobainem. Jest żałosny jak i jego kapela. Stwierdzenie zaorać tyczy się 99% post-grunge'owych bandów.
Kiedyś, tak sobie, wpisałem: "Nirvana reunion" w google i wyskoczyło takie CUŚ na pierwszym miejscu.
Wiem, że to nierealne, ale gdyby do takiego czegoś doszło to naplułbym jemu i pozostałym członkom (no, może poza Chrisem, którego zbyt lubie) w twarz za takie coś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum