Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
pearl jam once!
Autor Wiadomość
pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-03-20, 12:00   pearl jam once!

Pearl Jam - Once!

Pearl Jam - Animal!

Pearl Jam - Not For You!

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-03-22, 22:09   

"Ten" Promo (1991)

oczywiście nie wytłumaczyłem na czym temat polega, więc tak:
dawno, dawno, dawno temu... za siedmioma lasami, za siedmioma górami... ;) chyba jasne? czy potrzebna jest szersza instrukcja obsługi?
Jeżeli ktoś znajdzie jakieś ciekawe śmieci, to proszę o wklejanie tu w temat.
Może coś kiedyś powstanie i w jakiś sposób to wszystko posegregujemy rocznikami, by nie było zamieszania. Nazwa tematu będzie zmieniona prawdopodobnie na "dawno, dawno, temu ..." Proszę również o wyszukane filmiki, i jak najstarsze... dziękuję za uwagę :)

garnek 
garnek

Wysłany: 2010-03-23, 11:51   

Ja takie filmiki mam ale na vhs-ie . Wie może ktoś co jest potrzebne by wrzucić to na kompa :lol: ?

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-03-23, 12:20   

garnek napisał/a:
Ja takie filmiki mam ale na vhs-ie . Wie może ktoś co jest potrzebne by wrzucić to na kompa :lol: ?

Witam:) postaram się potraktować cie pot poważnie? Bo nie jestem pewien czy jajka sobie robisz w tym momencie? :roll: ;) czy masz totalnego lenia i nie chce ci się skorzystać z klawiszy i poszukać w necie??? No nic filmik poniżej powinien cię nakierować na dobrą drogę? :roll: ... Czekamy na twoje VHS ;)

http://www.youtube.com/watch?v=egqHRTp8dbA

proszę :)

garnek 
garnek

Wysłany: 2010-03-23, 12:55   

pustak napisał/a:
Czekamy na twoje VHS ;)
jajek sobie nie robiłem ale po obejrzeniu filmu nakierowującego jak to zrobić odpada mój pomysł.Nie mam karty telewizyjnej i nie będę miał w najbliższym czasie.Ale może się uda gdzieś indziej...czas pokaże. :-o

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-03-23, 13:02   

garnek napisał/a:
jajek sobie nie robiłem ale po obejrzeniu filmu nakierowującego jak to zrobić odpada mój pomysł.Nie mam karty telewizyjnej i nie będę miał w najbliższym czasie.Ale może się uda gdzieś indziej...czas pokaże. :-o

skocz do najbliższej stacji telewizyjnej, chyba tam macie u siebie regionalną TV? ;) zapodaj im vhs i niech ci zrobią mały montaż :roll: ;-)

garnek 
garnek

Wysłany: 2010-03-23, 14:04   

pustak napisał/a:
skocz do najbliższej stacji telewizyjnej
Stacja telewizyjna nie będzie raczej potrzebna choć nie mam jakoś do niej daleko ale zdaje mi się ,że widziałem kiedyś jakąś wypożyczalnie kaset wideo i płytek dvd,w której można coś takiego wykonać.Zostaje tylko dowiedzieć się gdzie to było ile sobie życzą za taką przyjemność.Jak się znajdzie to się Pustak zrzucasz się na zgranie? :lol:

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-03-23, 15:30   

garnek napisał/a:
Zostaje tylko dowiedzieć się gdzie to było ile sobie życzą za taką przyjemność.Jak się znajdzie to się Pustak zrzucasz się na zgranie? :lol:

tegoroczny budżet już jest przekroczony :roll: , więc będę musiał skorzystać z tych w skarpetkach ;) o ile suma nie przekroczy dobrego taniego polskiego wina :roll: ;)

garnek 
garnek

Wysłany: 2010-03-23, 15:37   

pustak napisał/a:
tegoroczny budżet już jest przekroczony :roll: , więc będę musiał skorzystać z tych w skarpetkach
:111: a gdy ten sejf zawiedzie zawsze można jeszcze pozbierać puszki po piwie i na złom.

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-03-23, 15:51   

garnek napisał/a:
a gdy ten sejf zawiedzie zawsze można jeszcze pozbierać puszki po piwie i na złom.

...można,można. Lecz moje puszki przeznaczam na cele charytatywne, tu alum jest traktowany w inny sposób i przydaje się w szkołach, gdzie przeznaczany jest na cele bardziej potrzebne niż złomowanie ;) :)
...zapomniałem dodać, więc swoich puszek nie oddam :roll: ;)
...kończymy to nasze bla,bla, bla w tym temacie bo nam się dostanie połowach :roll: ;)

garnek 
garnek

Wysłany: 2010-03-23, 16:08   

pustak napisał/a:
Lecz moje puszki przeznaczam na cele charytatywne, tu alum jest traktowany w inny sposób i przydaje się w szkołach, gdzie przeznaczany jest na cele bardziej potrzebne niż złomowanie
jeśli puszki nie są złomowane i nie jest brana za to kasa to robią z nich na lekcji ZPT np.:bombki na choinkę czy inne ozdoby?Sorki za ciekawość ale co robią z puszek w szkole?

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-03-23, 16:37   

garnek napisał/a:
eśli puszki nie są złomowane i nie jest brana za to kasa to robią z nich na lekcji ZPT np.:bombki na choinkę czy inne ozdoby?Sorki za ciekawość ale co robią z puszek w szkole?

ojejku... toż normalne, że są złomowane. Tak tylko powiedziałem ;p aczkolwiek, dobry pomysł by robić z nich choinki na ZPT i opychać na pchlich targach w szkołach. Podejrzewam, że bardziej by to się opłacało :) ;)
no... teraz to już mamy przesrane pot :roll: ;) takiego offu to tu nie było ;)
zraz podejrzewam, ze zeszlibyśmy od pejotów po wytwórnie płyt z puszek??? :roll: definitywny koniec rozmowy, w tym temacie. Choć można by ją kontynuować np. tu? :13:

http://www.grunge-forum.c...zedni-vt183.htm

...resztę się przeniesie ;)

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-04-04, 19:40   

Odpowiedz do tematu