oczywiście nie wytłumaczyłem na czym temat polega, więc tak:
dawno, dawno, dawno temu... za siedmioma lasami, za siedmioma górami... ;) chyba jasne? czy potrzebna jest szersza instrukcja obsługi?
Jeżeli ktoś znajdzie jakieś ciekawe śmieci, to proszę o wklejanie tu w temat.
Może coś kiedyś powstanie i w jakiś sposób to wszystko posegregujemy rocznikami, by nie było zamieszania. Nazwa tematu będzie zmieniona prawdopodobnie na "dawno, dawno, temu ..." Proszę również o wyszukane filmiki, i jak najstarsze... dziękuję za uwagę :)
Ja takie filmiki mam ale na vhs-ie . Wie może ktoś co jest potrzebne by wrzucić to na kompa ?
Witam:) postaram się potraktować cie pot poważnie? Bo nie jestem pewien czy jajka sobie robisz w tym momencie? ;) czy masz totalnego lenia i nie chce ci się skorzystać z klawiszy i poszukać w necie??? No nic filmik poniżej powinien cię nakierować na dobrą drogę? ... Czekamy na twoje VHS ;)
jajek sobie nie robiłem ale po obejrzeniu filmu nakierowującego jak to zrobić odpada mój pomysł.Nie mam karty telewizyjnej i nie będę miał w najbliższym czasie.Ale może się uda gdzieś indziej...czas pokaże.
jajek sobie nie robiłem ale po obejrzeniu filmu nakierowującego jak to zrobić odpada mój pomysł.Nie mam karty telewizyjnej i nie będę miał w najbliższym czasie.Ale może się uda gdzieś indziej...czas pokaże.
skocz do najbliższej stacji telewizyjnej, chyba tam macie u siebie regionalną TV? ;) zapodaj im vhs i niech ci zrobią mały montaż
Stacja telewizyjna nie będzie raczej potrzebna choć nie mam jakoś do niej daleko ale zdaje mi się ,że widziałem kiedyś jakąś wypożyczalnie kaset wideo i płytek dvd,w której można coś takiego wykonać.Zostaje tylko dowiedzieć się gdzie to było ile sobie życzą za taką przyjemność.Jak się znajdzie to się Pustak zrzucasz się na zgranie?
Zostaje tylko dowiedzieć się gdzie to było ile sobie życzą za taką przyjemność.Jak się znajdzie to się Pustak zrzucasz się na zgranie?
tegoroczny budżet już jest przekroczony , więc będę musiał skorzystać z tych w skarpetkach ;) o ile suma nie przekroczy dobrego taniego polskiego wina ;)
a gdy ten sejf zawiedzie zawsze można jeszcze pozbierać puszki po piwie i na złom.
...można,można. Lecz moje puszki przeznaczam na cele charytatywne, tu alum jest traktowany w inny sposób i przydaje się w szkołach, gdzie przeznaczany jest na cele bardziej potrzebne niż złomowanie ;) :)
...zapomniałem dodać, więc swoich puszek nie oddam ;)
...kończymy to nasze bla,bla, bla w tym temacie bo nam się dostanie połowach ;)
Lecz moje puszki przeznaczam na cele charytatywne, tu alum jest traktowany w inny sposób i przydaje się w szkołach, gdzie przeznaczany jest na cele bardziej potrzebne niż złomowanie
jeśli puszki nie są złomowane i nie jest brana za to kasa to robią z nich na lekcji ZPT np.:bombki na choinkę czy inne ozdoby?Sorki za ciekawość ale co robią z puszek w szkole?
eśli puszki nie są złomowane i nie jest brana za to kasa to robią z nich na lekcji ZPT np.:bombki na choinkę czy inne ozdoby?Sorki za ciekawość ale co robią z puszek w szkole?
ojejku... toż normalne, że są złomowane. Tak tylko powiedziałem ;p aczkolwiek, dobry pomysł by robić z nich choinki na ZPT i opychać na pchlich targach w szkołach. Podejrzewam, że bardziej by to się opłacało :) ;)
no... teraz to już mamy przesrane pot ;) takiego offu to tu nie było ;)
zraz podejrzewam, ze zeszlibyśmy od pejotów po wytwórnie płyt z puszek??? definitywny koniec rozmowy, w tym temacie. Choć można by ją kontynuować np. tu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum