Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez: JAMik
2010-05-03, 19:05
Chris Cornell
Autor Wiadomość
Consi 

Wysłany: 2009-08-18, 17:13   

Aaa tak swoją drogą słyszeliście, że Cornell ma się pojawić na nowej płycie Shlasha? Z resztą, nawet Fergie ma tam się pojawić (jeśli te plotki to prawda ;]). Taka ilość gwiazd tam mi się jakoś średnio widzi.

P.S. Jak pisałam wcześniej o teledysku, miałam oczywiście na myśli Cypress Hill, a nie Outkast. Coś mi się pomyliło :]

Angevil 

Wysłany: 2009-08-18, 21:41   

I w tym momencie Cornell wchodzi na półkę z takimi gwiazdami jak 50 cent, Ferdżi czy Rjułana

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2009-08-19, 00:40   

Miałem napisać o tym wczesniej.W teraz rocku dsotepnym obecnie w kiosku(sierpniowy?) mamy dostepny wywiad z Kristoferem.Mówi on min,że reaktywacja Soundgarden nie jest zamknięta na zawsze,ale TERAZ nie widzi w ogóle potrzeby takiego posunięcia.Mówi też,że wie,że dla wielu nowa płyta to syf,ale ona mu sie podoba i to co zrobił z nim Timbaland.TYle w skrócie.
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

garnek 
garnek

Wysłany: 2009-08-19, 08:31   

JAMik napisał/a:
dla wielu nowa płyta to syf
Myślę ,że dla większości a nie dla wielu.Ale jak Cornellowi podoba się ten nowy styl to nich sobie to gra. Ale na pewno nie osiągnie tego co Brytnej Spirs.Choć z pewnością o tym marzy.Kropka.

Consi 

Wysłany: 2009-08-20, 14:41   

Mi już to, co on wyprawia zobojętniało. Niech sobie robi, co chce, może mu się znudzi w końcu i nagra coś ciekawszego, nawet w elektornice (bo się DA, tylko trzeba chcieć i nie lecieć do Timbalanda, który się już wypalił jakieś parę lat temu).

Consi 

Wysłany: 2009-08-29, 12:30   

Coś mi się przypomniało apropo okładki tej płyty. Ktoś tu ma jazdę na Jacksona, co najmniej od czasów "carry on" :P

sztruks 
Sapere aude

Wysłany: 2009-09-02, 22:22   

Consi napisał/a:
(...) Timbalanda, który się już wypalił jakieś parę lat temu).

A ja myślałem, że on parę lat temu dopiero się pokazał na scenie :mrgreen:

Co do samego Cornella to on się wypowiadał jakiś czas temu, że jego niespecjalnie interesuje co mówią o jego nowej płycie, on nie zamierza się cofać i patrzeć w przeszłość chce iść do przodu... tylko ta płyta jest artystyczną porażką w jego karierze i krokiem wstecz :-|

Consi 

Wysłany: 2009-09-03, 14:29   

sztruks napisał/a:
Consi napisał/a:
(...) Timbalanda, który się już wypalił jakieś parę lat temu).

A ja myślałem, że on parę lat temu dopiero się pokazał na scenie :mrgreen:

On działa od lat '90 na scenie :P Nawet sobie wiele osób nie zdaje sprawy, ile jego kawałków podśpiewywało na ulicy przed Nelly Furtado :mrgreen:

sztruks 
Sapere aude

Wysłany: 2009-09-05, 11:32   

Faktycznie już się udzielał w latach 90-tych :mrgreen: ale jestem usprawiedliwiony bo nie znam praktycznie żadnego artysty z którym pracował poza kilkoma którzy stosunkowo niedawno odnieśli sukces i obili mi się o uszy.

Consi 

Wysłany: 2009-09-05, 12:02   

Missy Elliot jest dość znana, ona zaczynała już ponad 10 lat temu :P Cóż, jestem doinformowana przez swoje środowisko :)

Baczu 

Wysłany: 2009-10-27, 13:37   

Ee tam. Gdyby sie pozbyć timbalandowych bitów, to wyszedłby naprawde kawał dobrej, rockowej muzyki. Jako że głos Krzysia nie traci mocy (a ostatnio raczej zyskuje) to na koncertach z gitarami te kawałki wychodzą rewelacyjnie. Nie są one może tak ambitne jak Black Hole Sun czy Hunger Strike, ale na letnią pore w sam raz. Teraz tylko niech reaktywuje Soundgarden, to mu wybacze to że w ogóle spojrzał na Timbalanda ; p

wieczór 
son of kyuss

Wysłany: 2009-10-30, 20:19   

to a propos tego wyżej:
http://www.exploremusic.c...d-Chris-Cornell

Consi 

Wysłany: 2009-10-30, 22:10   

wieczór napisał/a:
to a propos tego wyżej:
http://www.exploremusic.c...d-Chris-Cornell

Łał :D Jakby było lepiej dopracowane to by było całkiem spoko, naprawdę, cała płyta by była o niebo ciekawsza. Scream samo w sobie nie jest złe, tylko bity są kompletnie nieprzemyślane.

karl 
Pucza!

Wysłany: 2009-11-02, 16:20   

lepiej, lepiej... ale w porównaniu z Audioslave i Soudgarden wypada blado.

Consi 

Wysłany: 2010-02-01, 15:06   

Odpowiedz do tematu