Świetne to jest! Wielkie dzięki, ile rzeczy można znaleźć :D Fajny cytat z Cornella tam jest: "Once your parents like it, it's not rock any more!"
Brakowało mi jakichś artykułów, gdzie byłby Thayil, jego humor jest po prostu niesamowity ;) Nie wiem, czemu jeszcze tego nie spotkałam nigdzie. To mnie zachęciło i za to znalazłam na słynnej nieoficjalnej stronie Soundgarden, która jest zaopatrzona 100 razy bardziej, niż oficjalna, to: http://web.stargate.net/soundgarden/articles/ tylko, że to nie to samo, bo to spisane artykuły, a nie skanowane :P
Najlepszy artykuł o muzyce, jaki ostatnio czytałam:
Michael Beinhorn, producent płyty m.in. Superunknown (wzięte z grungereport, ale wolałam dać link do oryginalnej strony) mówi o etyce pracy muzyka, na przykładzie Chrisa Cornella (w rezultacie tam nie ma aż tak wiele o nim, ale nie wiedziałam, gdzie wrzucić ten tekst) - mowa o tym, jak dzisiejsi młodzi są wychowywani, jak bardzo to jest szkodliwe, dlaczego dzisiejsza muzyka tak wygląda i parę innych rzeczy.
Tekst jest długi, ale niesamowicie ciekawy (naprawdę, znając angielski na marnym poziomie mimo wszystko starałam się, by go przeczytać w całości) - jak macie chwilę czasu, nawet się nie zastanawiajcie tylko czytajcie :)
“Hands All Over”
I think there was a minor protest about [the lyric "You're gonna kill your mother"] — of course, "your mother" being a metaphor for the environment or the Earth. People flipped out about that. But I am going to go on the record now to tell everyone, “Kill your fucking mother!”
Zreaktywowana grupa Soundgarden zastanawia się nad nagraniem nowej płyty. "Dawniej cała uwaga skupiona była na Pearl Jam i Nirvanie, chcemy sobie to teraz odbić" - przyznał Matt Cameron.
Matt Cameron, który jest perkusistą zarówno Soundgarden, jak i Pearl Jam, wyznał, że ma nadzieję nagrać z Chrisem Cornellem i resztą kolegów kolejny album.
- Bardzo bym chciał, byśmy się znów spotkali w studiu - wyznał bębniarz.
Zreaktywowana grupa Soundgarden zastanawia się nad nagraniem nowej płyty. "Dawniej cała uwaga skupiona była na Pearl Jam i Nirvanie, chcemy sobie to teraz odbić" - przyznał Matt Cameron.
a kiedyś się z tego cieszyli że nie są aż tak popularni, jak będzie album to później i trasa po Europie więc jestem jak najbardziej za!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum