Zawsze mi się podobało "Pretty Noose" a capella, najbardziej słychać, jak oryginalnie zaśpiewana była na płycie :) Gardło bym sobie zepsuła na takim skwierczeniu, super efekt :P
Hmm, JCP robi efekt zbierania zębów z podłogi nawet/szczególnie z instrumentami, ale zastanawiam się, czy on ma tak naturalnie, czy mu coś zamontowali w gardle, bo żeby coś takiego umieć zaśpiewać nawet prawie 20 lat później... Kurcze, mamy lipiec 2010, mógłby już coś nowego już nagrać :P
Teraz to mnie ściąłeś Co innego z podkładem a co innego z wyciągnięciem wokalu, nie? Ale po tym "Black Rain" słychać już wyraźnie, gdzie było dogrywane i co, no nie? :)
Niby tak, ale trudno żeby gośc po 20 latach zaśpiewał identycznie. ; )
Czekamy na "Beyond the wheel" acapella! : D
Ale zaśpiewał świetnie! Tylko, ze jak mają już nagrywać coś nowego, to już raczej nie w tak wysokich tonacjach ;)
A ja czekam jeszcze na wersje instrumentalne (to moje niespełnione marzenie), żeby sobie samej pośpiewać przy nich ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum