Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Soundgarden na XVIII Przystanku Woodstock!

Czy chcesz aby grupa Soundgarden wystąpiła na XVIII Przystanku Woodstock?
Tak
95%
 95%  [ 23 ]
Nie
4%
 4%  [ 1 ]
Głosowań: 24
Wszystkich Głosów: 24

Autor Wiadomość
MrCtesiphon 
Paweł Fröhlich

Wysłany: 2011-09-04, 17:44   Soundgarden na XVIII Przystanku Woodstock!

Staramy się, aby na XVIII Przystanku Woodstock, wystąpił jeden z najbardziej znaczących zespołów sceny z Seattle, gatunku grunge, grupa Soundgarden.

Pragniemy sprawdzić ilu was jest i zebrać wasze głosy, aby móc przekonać organizatorów do zaproszenia grupy na przyszłoroczny festiwal muzyki i miłości.

Myślimy, iż zespół ten świetnie uświetniłby imprezę nad Odrą.
Jak wiemy Soundgarden niedawno przeżyło reaktywację dzięki której grupa nagrywa, pierwszy od ponad 10 lat, album studyjny. Jesteśmy pewni iż zespół z chęcią wystąpiłby na pierwszym koncercie w Polsce, szczególnie po niezapomnianym występie Chrisa Cornella (lidera Soundgarden) w Szczecinie w 2009 roku na Szczecin Rock Festiwal.

Raczej, na tym forum nie potrzeba wrzucać linków, wiecie o co chodzi! ;-)

Niech wasze wsparcie będzie widoczne! Klikajcie "lubię to"! W końcu wszyscy słuchamy takiego brzmienia prawda?

Soundgarden na XVIII Przystanku Woodstock

Forum Woodstock - Soundgarden na XVIII Przystanku Woodstock - Głosujcie także tutaj!

MrCtesiphon 
Paweł Fröhlich

Wysłany: 2011-09-04, 18:42   

Jeżeli dobrze pamiętam to w "Woodstock Metro" w jednym z wywiadów któryś z muzyków (chyba z Apteki ale mam niewiele pewności) wypowiedział się że jego jednym z marzeń to koncert Soundgarden na Woodstocku.
Więc to raczej niezły pomysł. ;-)

Consi 

Wysłany: 2011-09-04, 19:38   

Boże jak spojrzałam na tytuł to myślałam że to już pewne w pierwszej chwili :lol:
Nie powiem, że bym się nie ucieszyła, ba, ja bym tam pierwsza rzuciła wszystko, pod sceną zaraz się rozbiła i padała ze szczęścia :-P , ale czy Soundgarden się na Woodstock nadaje (mam tu na myśli zamieszanie w tym roku z Prodigy, chociaż SG wydaje mi się, że przyciągnie trochę mniej ludzi bo to nie Pearl Jam i bardziej w klimacie)? I czy panowie się zgodzą na występ na takim festiwalu... Chociaż może z tym takiego problemu nie będzie mam nadzieję ;)
W sumie... Co szkodzi spróbować, może się uda? :) To by było coś :D
(ja zawsze tak narzekam zamiast się cieszyć, nie zwracajcie na mnie uwagi, zagłosowalam na tak :D)

Pajder 

Wysłany: 2011-09-04, 19:43   

Cóż, jeśli pojawi się możliwość dla SG występu na jakimś innym festiwalu, tudzież klubie/hali/stadionie w Polsce, to kamień spadnie mi z serca. Klimat Woodstocku wyjątkowo mi nie odpowiada.

Consi 

Wysłany: 2011-09-04, 19:46   

Ale wydaje mi się, że jak SG będzie robić trasę biletowaną, to na Polskę nie trafi (a przynajmniej jest szansa taka 50%), bo nie są tu zbyt znani (wystarczy sobie przypomnieć koncert Cornella w 2009 roku w Szczecinie, połowa w ogóle nie kojarzyła kto to jest :-P ), więc ten Woodstock to jest jakaś alternatywa na wszelki wypadek :)

Radivaar 
cały ten dżez

Wysłany: 2011-09-04, 20:17   

oj byłoby super :)
aż poświęcę te dwie minuty i zarejestruje się na tym forum ;D

Mosiarka 

Wysłany: 2011-09-04, 20:38   

O tak! I ja poświęcę chwilę i zagłosuję na Soundgarden. :D

wieczór 
son of kyuss

Wysłany: 2011-09-04, 21:03   

Pajder napisał/a:
Cóż, jeśli pojawi się możliwość dla SG występu na jakimś innym festiwalu, tudzież klubie/hali/stadionie w Polsce, to kamień spadnie mi z serca. Klimat Woodstocku wyjątkowo mi nie odpowiada.

MrCtesiphon 
Paweł Fröhlich

Wysłany: 2011-09-05, 11:35   

Na pewno ilość ludzi przybywających na Soundgarden powinna być mniejsza niż Prodigy, co nie zmienia faktu, że nawet gdyby przyjechało sporo ludzi, to będą to osoby o tych samych gustach muzycznych co reszta Woodstockowiczów. Lub bardzo podobnych. :->

Consi 

Wysłany: 2011-09-05, 13:01   

MrCtesiphon ma trochę racji... Ale Soundgarden na WS... Imo już Prodigy to była gruba przesada, a słyszałam od koleżanki coś o Depeche Mode co moim zdaniem jest już kompletną paranoją :p Spróbujmy - uda się - jadę w ciemno, choćby tam grała obok na innej scenie Shakira, nie uda - trudno, koncert w PL mam nadzieję że i tak zagrają, i to w sumie nawet z lepszym nagłośnieniem :) To, co mnie zachęca to to, że WS jest darmowy, a mi to bardzo na rękę, bo na PJ czy inne zespoły iść nie mogłam właśnie ze względu na bilety. Co będzie to będzie ;)

wieczór 
son of kyuss

Wysłany: 2011-09-05, 13:41   

o, na koncert shakiry to bym się przeszedł, bardzo żałuję, że nie miałem kasy na bilet na jej koncert w łodzi.

Spleen 

Wysłany: 2011-09-10, 14:04   

O kurna.Podpisuje się obiema nogami i jak się jeszcze da to nogami:D.Grzech by było przepuścić taką okazje...

lukaszo 

Wysłany: 2011-09-10, 15:00   

Ja bym serio poszedł,jakby gdzieś blisko było.

Odpowiedz do tematu