Hunted Down i Black Rain?!
Jakbym powiedziała tylko "zaskoczyli mnie" to nie byłoby wciąż to :p Pakt z diabłem podpisali czy co? :p Super występ! Oby tak tylko dalej :)
Chris się nie starzeje :D Na jakimś forum kiedyś przeczytałam "facet z kompletną parą jąder by tego nie zrobił" Szczególnie w tym wieku. Niesamowity facet.
Hunted down? Kim i ten jego niepowatarzalny styl.Brud a'la Cobain z techniką i cięzkimi rifami...jednak grunge is not dead...nawet w takim programie i te ponad 15 lat potem to brzmi tak samo,znaczy...ciągle taka muzyka "jest potrzebna".Fajnie usłyszeć ciężka muzykę w TV,do tego jazgotliwe solo,nacechowane grunge'owym stylem.
Czy tylko to mi sie wydaje czy w obu piosenkach wokal Chrisa za cicho i to dużo za cicho? No i Matt duży postęp w chórkach,kiedyś w soundgarden to ledwo dawał radę,ot by był ten 2 głos,ale teraz duża zmiana.Szkoda,że Ben taki stateczny jak na niego,no ale wiek robi swoje
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Szczerze mówiąc, głos Cornella nigdy nie brzmiał tak czysto. Kompletnie nie słychać iż ten facet dobija do 50tki, z roku na rok śpiewa coraz lepiej. Powinni ruszyć w trase i nie ma bata. ; )
Czy tylko to mi sie wydaje czy w obu piosenkach wokal Chrisa za cicho i to dużo za cicho?
Też się nad tym zastanawiałam, może takie nagłośnienie czy coś? Przecież cicho nigdy raczej nie śpiewał.
JAMik napisał/a:
No i Matt duży postęp w chórkach,kiedyś w soundgarden to ledwo dawał radę,ot by był ten 2 głos,ale teraz duża zmiana.Szkoda,że Ben taki stateczny jak na niego,no ale wiek robi swoje
Matt się wyrobił teraz, Wellwater Conspiracy może mu dużo dało :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum