Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: swapper
2010-04-21, 14:53
Soundgarden
Autor Wiadomość
Consi 

Wysłany: 2010-06-12, 11:15   

Jezu, ale Chris wyszedł :P Jak pan Mieczysław spod sklepu :P

Patrzcie, jacy ludzie są już po tylu miesiącach zdesperowani i wkurzeni, że nawet po jednym najmniejszym zdjęciu choćby 2 z nich naraz jest radość jakby co najmniej ogłosili już pełną trasę koncertową 8-)
Teraz to już pewnie cokolwiek powiedzą po tym koncercie w sierpniu, już przestałam mieć nadzieję, że wcześniej coś zdradzą :)

Baczu 

Wysłany: 2010-06-12, 11:28   

Soundgarden to nie jakaś amatorska kapela która grywa w wynajętym garażu, więc każde nawet najmniejesze info wywołuje emocje, co sie ludziom dziwisz. :P

Consi 

Wysłany: 2010-06-12, 19:58   

Hej, ja sama się ucieszyłam na te zdjęcia :-P
Nie widziałam chyba bardziej skrytej reaktywacji zespołu z takim statusem, więc zaczynam się lekko niecierpliwić ;)

Susbiria 
KANGUR

Wysłany: 2010-06-12, 22:58   

Hm... ja też nie mogę się doczekać ;)

karl 
Pucza!

Wysłany: 2010-06-13, 08:47   

Kurde... a może oni już wydali album, tylko to ukrywają? :D

Consi 

Wysłany: 2010-06-13, 14:01   

Eee tam, na torrentach by już była :-P Chyba, że wydali ją tak, że nawet wytwórnia o tym nie wie 8-)

A może czekają aż wszyscy przestaną się łapać za głowę na dźwięk ostatnich kilku lat kariery Cornella? :p

Baczu 

Wysłany: 2010-06-13, 14:22   

Cornell reaktywacją SG sam sobie odpuścił wszystkie solowe grzeszki. :P

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2010-06-15, 14:05   

Billboard.biz’s official Twitter posted these updates last night from E3:

Soundgarden will debut new song “Black Rain” exclusively in the next Guitar Hero.

activision party: soundgarden, eminem, Travis barker, David guerra to perform.

Chris Cornell w/ orchestra.

UPDATE: Many sites have reported that Soundgarden performed. I actually originally edited in that they did because so many sites reported it, but in the comments section of this article CCFanPage says that Cornell performed solo.

- - -

“The biggest release comes from recently reformed rock stars Soundgarden, who will debut their unreleased song “Black Rain” exclusively in Guitar Hero: Warriors of Rock. This will be the first track the band has released together since its breakup in 1997. Soundgarden will feature alongside previously announced artists, such as Jane’s Addiction, A Perfect Circle, Black Sabbath, and Megadeth. “
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

Consi 

Wysłany: 2010-06-15, 14:26   

Po polsku: http://muzyka.wp.pl/title...ml?ticaid=1a59f

No ale sobie wybrali miejsce do premiery po tylu latach... I trzeba czekać do jesieni... Ta zawrotna prędkość pojawiania się newsów o nich mnie przeraża.
Mam cichą nadzieję, że pojawi się jednak trochę wcześniej.

Baczu 

Wysłany: 2010-06-15, 14:32   

Rozpędzają sie powoli, jestem strasznie ciekaw z jakiego okresu pochodzi ten utwór. Po tytule spodziewam sie jakiejś deprechy w stylu "4th of July". : P

Norbert 

Wysłany: 2010-06-15, 15:16   

Czyli jednak dla kasy ta reaktywacja, skoro zaczynaja od premier w guitar hero, no ale w sumei mozna im wybaczyc, nie sa juz mlodzi najwyzszy czas zaczac zarabiac

Baczu 

Wysłany: 2010-06-16, 13:31   

"Black Rain" pochodzi z okresu Superunknown. Czyli możemy być pewni wysokiego poziomu utworu, bo jak wiadomo zespół wówczas bardzo płodnie tworzył.

http://grungereport.net/2...perunknown-era/

Consi 

Wysłany: 2010-06-16, 14:57   

Łe tam, płodnie tworzyli też wcześniej :P wolałabym czegoś z okresu Badmotorfinger, ale okres SU też miecie.

Norbert, tak moim zdaniem po jednym małym ruchu jeszcze trochę za wcześnie, by to oceniać, ale kurczę, swoją drogą co jest złego w tym, że chcą zarobić na zejściu się? Muzyka muzyką, ale zarabiać to też nie grzech. Jak nie nagrają płyty, tylko będą sobie latać i koncertować, jak np. RATM (który mimo wszystko bardzo lubię), to wtedy bym się mogła nad tym zastanowić, Guitar Hero to żadna zbrodnia.

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2010-06-17, 12:38   

mattseattleusa posted this on the Ten Club boards:

He [Ben] mentioned [on a Seattle radio station] other shows happening after Lolla (no specific locations) and they are working hard on a very detailed box set, but wasn’t sure when a release date would be.

Ciekawe czy wydadzą płyty po remasterze czy coś w stylu niewydanych i demówek ;-)
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

Baczu 

Wysłany: 2010-06-17, 13:10   

http://www.themonkey1049....onkey_page.html

Audycja radiowa z Benem, w której mówi m.in. o przyczynach rozpadu w 97.

Poza tym, zespół rozważa następne koncerty po Lollapaloozie, a na oficjalnej stronie są nowe zdjęcia z występu w Seattle, po 1 każdego członka zespołu, w powalającej jakości. ; )

Odpowiedz do tematu