Jezu, ale Chris wyszedł :P Jak pan Mieczysław spod sklepu :P
Patrzcie, jacy ludzie są już po tylu miesiącach zdesperowani i wkurzeni, że nawet po jednym najmniejszym zdjęciu choćby 2 z nich naraz jest radość jakby co najmniej ogłosili już pełną trasę koncertową
Teraz to już pewnie cokolwiek powiedzą po tym koncercie w sierpniu, już przestałam mieć nadzieję, że wcześniej coś zdradzą :)
Soundgarden to nie jakaś amatorska kapela która grywa w wynajętym garażu, więc każde nawet najmniejesze info wywołuje emocje, co sie ludziom dziwisz. :P
Hej, ja sama się ucieszyłam na te zdjęcia
Nie widziałam chyba bardziej skrytej reaktywacji zespołu z takim statusem, więc zaczynam się lekko niecierpliwić ;)
Billboard.biz’s official Twitter posted these updates last night from E3:
Soundgarden will debut new song “Black Rain” exclusively in the next Guitar Hero.
activision party: soundgarden, eminem, Travis barker, David guerra to perform.
Chris Cornell w/ orchestra.
UPDATE: Many sites have reported that Soundgarden performed. I actually originally edited in that they did because so many sites reported it, but in the comments section of this article CCFanPage says that Cornell performed solo.
- - -
“The biggest release comes from recently reformed rock stars Soundgarden, who will debut their unreleased song “Black Rain” exclusively in Guitar Hero: Warriors of Rock. This will be the first track the band has released together since its breakup in 1997. Soundgarden will feature alongside previously announced artists, such as Jane’s Addiction, A Perfect Circle, Black Sabbath, and Megadeth. “
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
No ale sobie wybrali miejsce do premiery po tylu latach... I trzeba czekać do jesieni... Ta zawrotna prędkość pojawiania się newsów o nich mnie przeraża.
Mam cichą nadzieję, że pojawi się jednak trochę wcześniej.
Rozpędzają sie powoli, jestem strasznie ciekaw z jakiego okresu pochodzi ten utwór. Po tytule spodziewam sie jakiejś deprechy w stylu "4th of July". : P
Czyli jednak dla kasy ta reaktywacja, skoro zaczynaja od premier w guitar hero, no ale w sumei mozna im wybaczyc, nie sa juz mlodzi najwyzszy czas zaczac zarabiac
Łe tam, płodnie tworzyli też wcześniej :P wolałabym czegoś z okresu Badmotorfinger, ale okres SU też miecie.
Norbert, tak moim zdaniem po jednym małym ruchu jeszcze trochę za wcześnie, by to oceniać, ale kurczę, swoją drogą co jest złego w tym, że chcą zarobić na zejściu się? Muzyka muzyką, ale zarabiać to też nie grzech. Jak nie nagrają płyty, tylko będą sobie latać i koncertować, jak np. RATM (który mimo wszystko bardzo lubię), to wtedy bym się mogła nad tym zastanowić, Guitar Hero to żadna zbrodnia.
mattseattleusa posted this on the Ten Club boards:
He [Ben] mentioned [on a Seattle radio station] other shows happening after Lolla (no specific locations) and they are working hard on a very detailed box set, but wasn’t sure when a release date would be.
Ciekawe czy wydadzą płyty po remasterze czy coś w stylu niewydanych i demówek
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Audycja radiowa z Benem, w której mówi m.in. o przyczynach rozpadu w 97.
Poza tym, zespół rozważa następne koncerty po Lollapaloozie, a na oficjalnej stronie są nowe zdjęcia z występu w Seattle, po 1 każdego członka zespołu, w powalającej jakości. ; )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum