Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: swapper
2010-04-21, 14:53
Soundgarden
Autor Wiadomość
Consi 

Wysłany: 2010-07-27, 18:34   

Faktycznie: http://www.soundgardenwor...-27/vic-theatre
No nie, znowu? Dobrze, że chociaż powiedzieli sami i to wcześniej, niż 2 dni przed. Łał :P

To najdziwniejsza reaktywacja, jaką w życiu widziałam.

stiwi 
(=

Wysłany: 2010-07-27, 18:55   

Będzie o nich głośno. :-D

Baczu 

Wysłany: 2010-07-27, 19:15   

Ja mam tylko nadzieje, iż będą jakieś nagrania wideo w dobrej jakości. No i pozostaje czekać na reszte filmików z koncertu w Showbox, wątpie aby nagrywali tylko i wyłącznie "Beyond the wheel". Lubią chyba zaskakiwać i trzymać ludzi w niepewności. : D

Consi 

Wysłany: 2010-07-27, 22:41   

Ale jaki rygor :p

Tickets are purchased in pairs (2) only. No single tickets sold. ALL SALES ARE FINAL. Sorry, but in order for us to insure that these tickets are all used by REAL FANS, we must make this rule.

Trochę chyba już przesadzają 8-)

Baczu 

Wysłany: 2010-07-28, 12:08   

The brand new single from Soundgarden “Black Rain”, from their greatest hits package “Telephantasm”, will arrive 8/10/10. I haven’t heard it yet, but I cannot wait for NEW Soundgarden!!!

Łohoho. Tym natłokiem newsów strają sie chyba wynagrodzić to milczenie i trzymanie w niepewności przez tyle czasu. ; )

garnek 
garnek

Wysłany: 2010-07-28, 12:20   

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chłopaki mają grać jakoś 5 sierpnia w Chcago.Ktoś się wybiera? :lol:

Radivaar 
cały ten dżez

Wysłany: 2010-07-28, 13:54   

http://muzyka.onet.pl/10174,2203187,newsy.html

Consi 

Wysłany: 2010-07-28, 19:17   

garnek napisał/a:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chłopaki mają grać jakoś 5 sierpnia w Chcago.Ktoś się wybiera? :lol:

No mi akurat coś wypadło na mieście w tym dniu, musiałam odwołać :-P

#edit - nie zauważyłam posta Baczu

Baczu napisał/a:
The brand new single from Soundgarden “Black Rain”, from their greatest hits package “Telephantasm”, will arrive 8/10/10. I haven’t heard it yet, but I cannot wait for NEW Soundgarden!!!

Że co?! "Telephantasm"? To już uważam za kompletnie niepotrzebne.

Baczu 

Wysłany: 2010-07-28, 21:45   

Może ktoś wyolbrzymił, i to ma być jakiś box-set albo coś. A jeśli nie, to cóż, może to i dobrze. A-sides to w końcu tylko zbiór singli.

Tak przy okazji, troche zbaczając z tematu:

:lol: :lol:

Na całe szczęście to nie Thayil ani Cornell (on jest tam dalej :mrgreen: ) tylko Slash. :mrgreen:

Radivaar 
cały ten dżez

Wysłany: 2010-07-28, 22:13   

Baczu napisał/a:
Obrazek

Na całe szczęście to nie Thayil ani Cornell (on jest tam dalej :mrgreen: ) tylko Slash. :mrgreen:

Zawsze miałem go za zjeba.

Consi 

Wysłany: 2010-07-28, 22:57   

Baczu napisał/a:
Może ktoś wyolbrzymił, i to ma być jakiś box-set albo coś. A jeśli nie, to cóż, może to i dobrze. A-sides to w końcu tylko zbiór singli.

Ja mam szczerą nadzieję, że to b-side'y, bo jak jakieś greatest hitsy to cóż... Akurat tego fani po tylu latach by nie oczekiwali jak myślę, to już znamy, a ja bym chciała czegoś nowego a nie wałkowanie staroci w kółko.

Baczu napisał/a:
Tak przy okazji, troche zbaczając z tematu:
Obrazek

Jezu... On naprawdę ma coś z głową :p

stiwi 
(=

Wysłany: 2010-07-29, 10:23   

Gunsi są popieprzeni.... z Slashem na czele :P
Nie widzę sensu wydawania The Best Of'u, ja się cieszę nawet na samo "black rain" :lol:

Baczu 

Wysłany: 2010-07-29, 12:32   

Soundgarden will release Telephantasm, a new collection featuring greatest hits and the new unreleased song “Black Rain” on September 28th. WAAF are reporting that there will be some new songs on the album, we are not able to confirm this yet though.

Deluxe – 2 CD/1 DVD

Super Deluxe – 2 CD/1 DVD + 3 LP’s (5000-limited numbered release).

Czyli mi takie coś odpowiada. Wreszcie ten materiał co krąży po necie bedzie upchany w jedno miejsce, a może wydadzą też jakieś zupełnie niepublikowane utwory które mają gdzieś w archiwach (podobno Thayil sie do tego zobowiązał).

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2010-07-29, 14:54   

Jak to będzie naprawdę the best of i po remasterze to jestem za,znaczy the best of moje ich ulubione :)

co do DVD,to ciekawy głos w necie znalazłem,że może to ten z showbox'a materiał...lub wydadzą po remasterze te VHS ich o ile taśma matka jest w stanie zadowalającym ;-)
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

Consi 

Wysłany: 2010-08-01, 09:15   

>>być może kawałek "Black Rain" z tej reklamy Guitar Hero, 29 sekund<<
Czyli to, co wyżej dał Baczu, tylko wycięte z tamtego filmiku. To nic na 100%, na razie to tylko latanie i przypuszczanie, że to może być ta piosenka.
No nie wiem, coś w tej perkusji jest nie tak...

Odpowiedz do tematu