Ja mam tylko nadzieje, iż będą jakieś nagrania wideo w dobrej jakości. No i pozostaje czekać na reszte filmików z koncertu w Showbox, wątpie aby nagrywali tylko i wyłącznie "Beyond the wheel". Lubią chyba zaskakiwać i trzymać ludzi w niepewności. : D
Tickets are purchased in pairs (2) only. No single tickets sold. ALL SALES ARE FINAL. Sorry, but in order for us to insure that these tickets are all used by REAL FANS, we must make this rule.
The brand new single from Soundgarden “Black Rain”, from their greatest hits package “Telephantasm”, will arrive 8/10/10. I haven’t heard it yet, but I cannot wait for NEW Soundgarden!!!
Łohoho. Tym natłokiem newsów strają sie chyba wynagrodzić to milczenie i trzymanie w niepewności przez tyle czasu. ; )
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chłopaki mają grać jakoś 5 sierpnia w Chcago.Ktoś się wybiera?
No mi akurat coś wypadło na mieście w tym dniu, musiałam odwołać
#edit - nie zauważyłam posta Baczu
Baczu napisał/a:
The brand new single from Soundgarden “Black Rain”, from their greatest hits package “Telephantasm”, will arrive 8/10/10. I haven’t heard it yet, but I cannot wait for NEW Soundgarden!!!
Że co?! "Telephantasm"? To już uważam za kompletnie niepotrzebne.
Może ktoś wyolbrzymił, i to ma być jakiś box-set albo coś. A jeśli nie, to cóż, może to i dobrze. A-sides to w końcu tylko zbiór singli.
Ja mam szczerą nadzieję, że to b-side'y, bo jak jakieś greatest hitsy to cóż... Akurat tego fani po tylu latach by nie oczekiwali jak myślę, to już znamy, a ja bym chciała czegoś nowego a nie wałkowanie staroci w kółko.
Baczu napisał/a:
Tak przy okazji, troche zbaczając z tematu:
Obrazek
Na całe szczęście to nie Thayil ani Cornell (on jest tam dalej ) tylko Slash.
Soundgarden will release Telephantasm, a new collection featuring greatest hits and the new unreleased song “Black Rain” on September 28th. WAAF are reporting that there will be some new songs on the album, we are not able to confirm this yet though.
Deluxe – 2 CD/1 DVD
Super Deluxe – 2 CD/1 DVD + 3 LP’s (5000-limited numbered release).
Czyli mi takie coś odpowiada. Wreszcie ten materiał co krąży po necie bedzie upchany w jedno miejsce, a może wydadzą też jakieś zupełnie niepublikowane utwory które mają gdzieś w archiwach (podobno Thayil sie do tego zobowiązał).
Jak to będzie naprawdę the best of i po remasterze to jestem za,znaczy the best of moje ich ulubione :)
co do DVD,to ciekawy głos w necie znalazłem,że może to ten z showbox'a materiał...lub wydadzą po remasterze te VHS ich o ile taśma matka jest w stanie zadowalającym
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum