Czy ktos z forum wybiera sie do Berlina na koncert? Jelsi tak... to czy korzysta z ogloszenia o autobusach ktore gdzies tu sie pojawilo od gigstravel? Chcialabym tym byc ale neistety nie bardzo mam z kim sie wybrac stad pytanie ;)
do berlina najlepiej pojechać polskim busem (ale on jeździ tylko z warszawy, poznania i łodzi), jak się kupi bilet odpowiednio wczesnie, mozna nawet za cztery złote w obie strony się przejechać. sprawdzone.
Jak jesteśmy już w temacie wyjazdu to mam zapytanie: jedzie ktoś z Poznania? Bo gigstravel dodało również post na sanktuariumfc.org i z tego wynika, że wyjazd jest z tego miasta, w którym zbierze się najwięcej ludzi i fani z innych miast mogą sobie dojechać. Suchar moim zdaniem, bo gdyby wyjazd był np. z Krakowa to mi się nie kalkuluje (ech ten mój egoizm...). Dlatego szukam kogoś z P-ń, żeby się zebrać i znaleźć alternatywną opcję wyjazdu. Pisze się ktoś na to?
_________________ Ten post raczej nie jest ważny- przewijaj dalej...
Dlatego szukam kogoś z P-ń, żeby się zebrać i znaleźć alternatywną opcję wyjazdu. Pisze się ktoś na to?
Ja z Poznania nie jestem, ale z chęcią do tego Poznania bym dojechała. Wolę jechać 2 razy dłużej niż jechać sama...
_________________ Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem,
jest mruczenie szczęśliwego kota
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij drzwiami obrotowymi!
Znowu zaspamuję: znalazłem całkiem konkretne propozycje wyjazdu do Berlina w miarę przystępnych cenach. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to pisać, bo chciałbym zacząć coś ogarniać nim będzie za późno.
Wiem, że piszę jak desperat
Obecnie najbardziej prawdopodobna wydaje się opcja wyjazdu siedmioosobowym busem. Koszt to ok. 110-130zł za osobę, to zależy od ceny za benzynę i kursu euro, bo trzeba zapłacić za autostradę w Niemczech (miejmy nadzieję, że benzyna nie przekroczy do tego czasu 7zł/litr). Porę wyjazdu i miejsce zbiórki można ustalić, to jest na razie mniej ważne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum