Jak wiemy, być może Soundgarden wyda płytę w maju Do tego czasu czekamy na informacje o trasie, jaka nas najbardziej interesuje - tej w Europie, więc dzisiaj gruchnęła wiadomość, że grają w Niemczech
Wszelkie dalsze informacje na bieżąco tutaj :)
(temat trochę na szybko, przepraszam ale się ucieszyłam jak nie wiem )
To ja z zachodniej Polski (Poznania) mam do tej miejscowości (Nürburg) 900 km, więc jeśli ktokolwiek, kto ma dalej niż ja, ma zamiar się tam wybrać mówię: SZACUN!
no nie, jak już coś się dzieje to wszystko na raz! Mark Lenegan w marcu, Soundgarden w czerwcu no i Pearl Jam w lipcu. chciałoby się być na wszystkich, a się nie da
Ja byłam przekonana na 99,9%, że jak zaczną planować koncerty w Europie to to będzie maj i czerwiec, czyli wtedy, kiedy mi kompletnie nie pasuje nic
Więc pozostaje mi czekać na jakieś dalsze daty, bo bardzo mi zależy, żeby chociaż raz na jakiś ich koncert jechać. Mam tylko nadzieję, że daty wydania płyty nie będą przekładac z maja na dalszy termin.
27 maja - Pinkpop Festival, Herleen, Holandia
29 maja - Le Zénith, Paryż, Francja
31 maja - Zitadelle, Berlin, Niemcy
1 czerwca - Rock Am Ring, Nürburg, Niemcy
3 czerwca - Rock Im Park, Nuremberg, Niemcy
4 czerwca - Fiera Arena, Milan, Włochy
7 czerwca - Sweden Rock Festival, Sölvesborg, Szwecja
Jestem ciekawa czy jest jakaś szansa na jeden koncert w Polsce ;) Chociaż jak jest już Berlin to mam wątpliwości...
Kurcze łądny skład ma ten Sweden Rock Festival. Chętnie bym sie wybrał,bo skład naprawde dobry. Dobrze by było jakby Soundgarden zachaczyło u nas na jakiś festiwal,których latem u nas nie brakuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum