Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez: JAMik
2009-12-10, 00:21
1.07.2010 - Heineken Open'er Festival

Osobiście...
zjawie się
71%
 71%  [ 32 ]
nie wiem czy będę
22%
 22%  [ 10 ]
ominę ten występ
6%
 6%  [ 3 ]
Głosowań: 45
Wszystkich Głosów: 45

Autor Wiadomość
garnek 
garnek

Wysłany: 2010-03-31, 13:23   

oko napisał/a:
muszę tam być, choć to drugi koniec Polski. Ale Pearl Jam to Pearl Jam,
Ja mam o wiele bliżej i idę tylko na Pearl jam choć bilet jest na cały dzionek.I szczerze mówiąc ,wali mnie to kto będzie grać jeszcze tego dnia.Dla mnie przed PJ może nawet zagrać Boyz czy jakiś Tricky.W tym czasie można walnąć parę browarków(nie za dużo)i dobrze się bawić.Ot co.

QbaM 
mehene?

Wysłany: 2010-04-01, 19:43   

bilecik kupiony :)

SPRZEDAM FENDER FRONTMAN 212R za 880PLN do negocjacji!

Scarlett O'Hara 
Crazy diamond

Wysłany: 2010-05-05, 17:45   

Zakupiłam bilety sztuka dwie (zapomniawszy z emocji PIN-u) i mam zamiar się porządnie wyszaleć przed egzaminem na studia ;-)

what? 

Wysłany: 2010-05-06, 14:59   

Nie będę oryginalny, ale gdyby nie reszta zespołów, pewnie bym był. Uj z tym - sonisphere czeka ; ]

karia123

Wysłany: 2010-05-06, 20:04   

Ja bilecik na pierwszy dzień Openera już też mam.
I chyba wszystko zmierza ku temu, ze oprócz Berlina i Gdyni czyli szaleństwa z Pearl Jamem czeka mnie rozrywka na Sonicsphere w Pradze:)
Finansowo chyba będę się zbierać do końca roku, ale baaaaardzo bym chciała tak poszaleć w czerwcu:)

jordi

Wysłany: 2010-05-09, 16:36   

ja również :) co ciekawe, dwa wolne miejsca w aucie zaproponował mi gość prowadzący sklep z metaloplastyką haha, od razu sobie skojarzyłem Pietrasa z g-f :mrgreen:

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-05-15, 23:59   

jordi napisał/a:
gość prowadzący sklep z metaloplastyką haha, od razu sobie skojarzyłem Pietrasa z g-f :mrgreen:

oczywiście zachowaj namiary na tego Pana :) w razie gdybyśmy się nie spotkali na imprezie. Będę potrzebował za jakiś czas więcej namiarów na takie sklepy ;) no.

Scarlett O'Hara 
Crazy diamond

Wysłany: 2010-05-20, 16:13   

No dobrze moi Drodzy, jest może ktoś chętny na zabranie mnie i mojego chłopaka samochodem z okolic Krakowa/Katowic? Mówię całkiem poważnie, jesteśmy mili, uprzejmi, inteligentni i w ogóle prawie jak jedna osoba tylko umilająca podróż :111:

Lobo.... 

Wysłany: 2010-05-27, 21:55   

a ja sie bardzo ciesze ze Dead Weather dołaczyli do lajn-apu...tylko szkoda, że nie w czwartek ,a niedziele będą raczyć

ForeverOrbiting 

Wysłany: 2010-06-07, 22:15   

Nie wiem czy to jest do końca normalne, ale kurka no chyba się wybiorę z drugiego końca Polski do Gdyni na ten jeden dzień tylko po to, żeby usłyszeć PJ. W związku z tym czy ktoś bardziej zorientowany mógłby powiedzieć o której godzinie wypada mi być na dworcu głównym, żeby zdążyć wymienić bilet na opaskę, dotrzeć na teren festiwalu i nie spóźnić się na PJ (a nawet być odpowiednio wcześniej). Zaznaczam, że będę tam pierwszy raz, mam tragiczną orientację w terenie (ginę na parkingu przed supermarketem), więc całość może mi zająć trochę więcej czasu niż normalnym ludziom :mrgreen: W dodatku wybieram się w samotną podróż, bo wszyscy stwierdzili, że 14 godzin w pociągu dla kilku godzin sterczenia w tłumie nie świadczy dobrze o zdrowiu psychicznym :-/ Tak że będę zdana tylko na własne siły, a gdybym przemordowała taki kawał drogi i nie zdążyła na czas znajomi zbieraliby się ze śmiechu przez najbliższą dekadę :lol:

jordi

Wysłany: 2010-06-08, 08:59   

opaski wymieniało się ostatnio w takich budkach niedaleko dworca PKP, spod dworca PKP powinny kursować co chwilę specjalne autobusy na Babie Doły, oczywiście darmowe dla posiadaczy biletów, karnetów (koncertowych) bądź opasek
no to chyba tyle z ważniejszych spraw, i nie przejmuj się, też wybieram się z drugiego końca Polski, choć powiewa optymizmem biorąc pod uwagę fakt iż sporo znajomych zgłasza chęć wyjazdu, a kilka osob jest już bodaj "zakontraktowanych" ;)

mrowka_eliza 

Wysłany: 2010-06-10, 10:49   

Scarlett O'Hara napisał/a:
No dobrze moi Drodzy, jest może ktoś chętny na zabranie mnie i mojego chłopaka samochodem z okolic Krakowa/Katowic? Mówię całkiem poważnie, jesteśmy mili, uprzejmi, inteligentni i w ogóle prawie jak jedna osoba tylko umilająca podróż :111:

a czy koniecznie musi być samochód?? bo wiesz... my, tzn ja i moje grungi jedziemy ciuchciom, akurat przejeżdżamy przez Katowice, także jak co to serdecznie zapraszam :) chcemy jechać jak najmniejszym kosztem więc jedziemy prawie cały dzień :P ...a ja w dodatku mam chorobę morską więc może być kolorowo :mrgreen:

hm.. prawie jak jedna osoba, nie brzmi to zbyt dobrze :shock: :-P

:121:

Scarlett O'Hara 
Crazy diamond

Wysłany: 2010-06-10, 10:52   

Chodziło mi o to, że nie robimy dużo zamieszania ;p bo wiesz, my też mieliśmy jechać [pociągiem, znaleźliśmy jeden idealny z Krakowa, tylko, że okazało się, że wszystkie połączenia z Krk do Gdyni są na razie zablokowane, bo nie wiedzą, które wycofać! A Ty Mrówciu masz już bilet na ten swój pociąg? Bo mi nic nie chcieli sprzedać i każą czekać, co za czasy :shock:

mrowka_eliza 

Wysłany: 2010-06-10, 11:03   

Takimi rzeczami to ja się będę przejmować na koniec, narazie wystarcza mi jak to że mam już bilecik na koncert :P Podejrzewam że ode mnie nikt nie ma jeszcze pociągowego ;-) No.. a jedziemy taką oto trasą, także jak już mówiłam wcześniej... jeśli nie znajdziesz jakiegoś frajera co was podwiezie, to zapraszam :)

:121:

Scarlett O'Hara 
Crazy diamond

Wysłany: 2010-06-10, 11:21   

Oooo nie, jak z przesiadkami, to ja się nie piszę! 5 min spóźnienia (a to się naszym pociągom zdarza :-/ ) i już zostajesz w środku Polski z ku*wą na ustach :P a poza tym my śpimy w Sopocie i mamy zamiar się dostać do naszej kamienicy przed koncertem, żeby się umyć, wyświeżyć i wrócić do życia, więc celowaliśmy w jakiś pociąg dojeżdżający do Trójmiasta koło 15. Wybacz Mrówa :P (chociaż... jak będziemy bardzo zdesperowani, to może dołączymy ;-) )

Odpowiedz do tematu