A co tam! ja tez spytam jedzie ktos moze na Openera przez Poznan samochodem i ma wolne 2 miejsca (jade z kolezanka), albo moze jest jakis autokar organizowany?
Mam pytanko czy ktoś mógłby mi napisać czy bardzo sprawdzają torby przed wejściem na festival Opener, bo zamierzam wziąć aparat pow.5mega pix a podobno takich nie można wnosić?
Mam pytanko czy ktoś mógłby mi napisać czy bardzo sprawdzają torby przed wejściem na festival Opener, bo zamierzam wziąć aparat pow.5mega pix a podobno takich nie można wnosić?
bardzo. ale im później wchodzisz, tym mniej dokładnie sprawdzają. choć aparat prawie zawsze znajdą.
tez slyszalam ze sprawdzaja i aparatow wnosic nie wolno.. ale mysle ze potem nie beda tak bardzo szukac .
a tak w ogole to mam do sprzedania wlasnie bilet na PJ do Gdyni i to tanio ;]
jezeli jestescie zainteresowani lub ktos z waszych znajomych jest to prosze o kontakt
_________________ You say you want some Metal
I'll give you all i've got
My deadly grasp is lethal
This force will never stop !
"Ok. 2000 dodatkowych miejsc w pociągach dowożących fanów do Gdyni na festiwal Open'er, i z powrotem, przygotowały samorządowe Przewozy Regionalne.
Dodatkowe pociągi pojadą z Wrocławia, Poznania, Katowic, Krakowa, Warszawy oraz Bielska Białej..."
Dzisiał kupiłem bilet na ten daremny festiwal i polecam jazdę tym specjalnym pociągiem, macie tam pewne miejsca siedzące. Wszystkie pociągi TLK i pospieszne będą zawalone ludźmi (jak to podobno było rok temu). Ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi z tymi opaskami? Wyczytałem gdzieś, że jeszcze do tej opaski mam dopłacić 15 zł. Inne strony podają, że nie trzeba. No i jak wygląda powrót po koncercie? Ta specjalne autobusy kursują w nocy?
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
na moją czaszkę, to jest jakaś pomyłka z tymi aparatami. Jeżeli ktoś ma, jak to garncarz ujął "wypasiony" np. telefon, w którym załóżmy jest ponad 5 mgpx, to co? zabiorą takiemu klientowi telefon? bez jajek? hmmm... w każdym bądź razie, jest temat ;)
Nie wiem jak jest z telefonami.Ale tak miał kiedyś mój znajomek.Kiedy przechodził przez bramkę doczepili mu się do aparatu.Stwierdzili,ze sprzęt ma za dużo pikseli.Na co on powiedział im ,że nie piksele robią zdjęcia tylko obiektyw.I przeszedł kontrolę.
no. ja proponuję zabrać ze sobą aparat i telefon. Któryś z tych gadżetów zapewne się przemyci ;) no, chyba że ma się kureńskiego pecha i trafi się na jakiegoś zboka, co lubi macać facetów po jajkach, a księżniczki po zgrabnym tyłku? to nie będzie żadnych szans przemytu pożyjemy, zobaczymy ... over.
psyt. można jeszcze zawsze narobić paniki, wykrzykując "RATUNKU! GWAŁTU LUDZIE! O! RETY! " oskarżyć o molestowanie seksualne tub ten teges ;)
No, chyba że macać będą modelki, to ja proszę 2 lub 3! no problemos, senioritos ;)
Mój sposób na przejście z aparatem: wytarcie informacji o ilości pikseli w aparacie i wchodzenie "do oporu" - przy 1 wejściu nie podoba się im, że mam taki aparat to mówię "dobra zostawie go w aucie" i ide do wejścia nr 2. I tak do oporu. Zawsze można rżnąc głupa i mówić, że to stary aparat, ma już z 5 lat.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Ale z kamerą chyba lepiej nie próbować? Co prawda w regulaminie jest napisane, że nie wolno wnosić "profesjonalnych kamer", a moja w porównaniu z profesjonalnymi jest zdecydowanie nieprofesjonalna, ale nie wiem, czy taki wywód przekona ochronę
właśnie, tez myślę zabrac kamerę, co prawda daremną ale zawsze to coś, bo mój kodak juz się nie nadaje do filmów takiej rangi wydarzenia, pochwalę się że jeszcze nigdzie nie było tak bym nie przemycił aparatu, ale nie oszukujmy się że wysokich lotów to on nie był i wielkiej satysfakcji mi to nie dało
Mój sposób na przejście z aparatem: wytarcie informacji o ilości pikseli w aparacie i wchodzenie "do oporu" - przy 1 wejściu nie podoba się im, że mam taki aparat to mówię "dobra zostawie go w aucie" i ide do wejścia nr 2. I tak do oporu. Zawsze można rżnąc głupa i mówić, że to stary aparat, ma już z 5 lat.
to już nie przechodzi. teraz, jak nie masz napisane ile ma pikseli aparat, to ochroniarz nie ma prawa cię wpuścić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum