Mam pytanie- o której mniej więcej zamierzacie tam być? Bo rozumiem, że jest jedna brama dla ludzi. Chciałabym być w miarę blisko sceny, no i sie zastanawiam czy godzina 11 to nie przesada, albo wcześniej. Wiem jak było na poprzednich koncertach, ludzie siedzieli już od rana jak chcieli być blisko, więc może i tym razem tak będzie. Wiem , że koło sceny jest zawsze ścisk- ale trudno poświecę się, tylko mnie ciekawi czy jeszcze ktoś zamierza być tak wcześnie. Ma być upał tego dnia i będzie pewnie ciężko siedzieć i czekać- no ale co sie nie robi żeby zobaczyć koncert życia
Z tego co mi wiadomo wpuszczają od 16. Ja w Gdyni będe już o 8 więc około 6h mam zamiar spędzić na plaży, nie wybaczyłbym sobie, że jestem nad morzem i się nie wykąpałem :P Koło 17 mam zamiar być już pod sceną.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Jak donosi dziennik bałtycki nowością na heńku będzie namiot "signig tent",w którym fani będą mogli spotkać się z artystami,zamienić z nimi dwa słowa,a przede wszystkim uzyskać autografy. /Przy dworcu kolejowym będzie już można wejściówkę zamienić na opaskę na rękę.
pytanie gdzie będzie mieścił się ten namiot i kiedy dokładnie będą tam konkretni artyści, mniemam że raczej po koncercie, ale zdobyć wtedy autograf PJ graniczyłby z cudem nie mówiąc już o zdjęciu.
Dziwi mnie też że nikt nie upominał się o zorganizowanie spotkania, chyba że dokonuje się to zakulisowo i w okrojonym gronie, ale szkoda :)
A ktoś mi powie czy ktoś sprawdza w tych specjalnych "bezpłatnych" autobusach czy ktoś ma tę opaskę czy jej nie ma? Tak się składa, że kupiłem bilety elektronicznie, a na dworcu ich nie wymienię.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
pamiętam że rok temu była kolejka, ochrona wydzielała ilość wchodzących do autobusu aktualnie rozpoczynającego kurs na lotnisko, ale nie pamiętam czy sprawdzali opaski, w każdym razie trzeba być na to przygotowanym..
(w zasadzie oni tylko porządku pilnowali więc chyba luz, a w autobusie nikt nie sprawdzał)
Pojade zwykłym podmiejskim chyba i dam 1zł za bilet :P Tylko żebym dobrze wysiadł
Ulgowy 1,25 zł,normalny razy dwa(karnet u kierowcy 5 zł).Najlepiej numerem 109.Tym autobusem możesz jechać do samego końca nie martwiąc się kiedy wysiąść.Autobus jedzie bezpośrednio "na" osiedle Babie Doły wzdłuż lotniska.Czyli nawet jeśli minie bramę wejściową nie ma opcji by się zgubić.To jest jedna,długa,prosta ulica.Przystanek do tego autobusu jest jakieś 200m od dworca pkp,może 300.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum