Set: Public Image (Public Image Limited), Do The Evolution, Corduroy, The Fixer, Small Town, Severed Hand, Amongst The Waves, Even Flow, Arms Aloft, Unthought Known, Porch
Encore 1: Of The Earth, Got Some, Given To Fly, Just Breathe, Rearviewmirror
Encore 2: Comatose, Why Go, Alive, Kick Out The Jams(Alain Johnannes & Dave Grohl)
Of The Eart to świetna piosenka,no i super solo Mike'a.Jak nie na albumie to na odrzutach kolejnych(nieuniknionych!) musi się znaleźć
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Dla jasności owy gość,to zwykły fan zaproszony na scenę...wiem co pewnie czuł,bo kiedyś po wspólnym duecie z Kazikiem z pół dnia latałem,a i tak wspominam to do dziś z ciarami.
Super prezent dla chłopaka i fajny gest Eda,że nie pije,publika buu,a on,że to ok,że dobrze,że nie.Tylko zespoły z dystansem do swojego grania i w ogóle wzieli by kogoś nie wiedząc jak zagra czy zaśpiewa,a przeca bootlegi będą,ale ich to wali po części bo to jest "punk-rock" a nie filharmonia.
Gratuluje gościowi i "zazdroszczę" w sensie,że mi się zawsze marzyło Why go razem z chłopakami wykonać
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Nie wiem, co by zrobiła na jego miejscu, świetna sprawa. Ale wyglądał swoją drogą na rozluźnionego :P
Swoją drogą, (za shoutem w last.fm :p) Ed powiedział podobno coś takiego:
"Thanks for coming to our last concert - not the last ever, but the last for a very, very long time."
Kurwa, przegapiłem okazję aby zobaczyć ich po raz pierwszy na Heńku, z powodu pilnego wyjazdu, niesamowicie żałuję... Mam nadzieję, że jeszcze będę miał szansę zobaczyć ich na żywo.
"Około" jubileuszowy set Pearl Jam z BBC(skrót nie stacja )
Setlist:
Last Kiss
Unthought Known
Santa Cruz
Nothingman
Dancing Barefoot (Patty Smith)
Betterman (Different version)
Walk with Me (with Neil Young)
Just Breathe (with strings)
Black (with strings)
Live Notes:
They thanked Neil Young and mentioned the 20th anniversary.
!! OMFG !! Jeżeli mi by się coś takiego przydażyło, to pewnie nie wiedziałbym co zrobić, biegałbym od Eddiego do Jeffa, od Jeffa do Mike'a, od Mike'a do Stone'a i ciach już jestem koło Camerona i spowrotem do Eda I jeszcze 'Daughter', masakra.
Jest taki film z Szwecji jak Eddie wziął fankę na scenę podczas Yellow Ledbetter'
Pewnie widzieliście to 100 razy, ale mi się już myli, gdzie widziałem jakieś rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum