22 czerwca Dublin, Irlandia, 02 Arena
23 czerwca Belfast, Irlandia, Odyssey Arena
25 czerwca Londyn, Anglia, Hard Rock Calling Hyde Park
27 czerwca (zostanie ogłoszony)
30 czerwca Berlin, Niemcy, Wuhlheide
1 lipca (zostanie ogłoszony)
3 lipca Arras, Francja, Main Square Festival
4 lipca Werchter, Belgia, Rock Werchter Festival
6 lipca (zostanie ogłoszony)
9 lipca (zostanie ogłoszony)
10 lipca Oeiras, Portugalia, Optimus Alive Festival
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Ja bardzo bym nie chciała zeby zagrali na Openerze, poniewaz zagraja tylko pare piosenek i atmosfera koncertu bedzie zupełnie inna, niz gdyby grali sami, ale jak nie bedzie wyboru to oczywiście pojade tam gdzie beda grac w Polsce, boje sie ze na Openera bilety szybko sie wyprzedadzą. Jednak licze na oddzielny koncert!!!
I jeszcze jedno czy ktoś z forumowiczów wie kiedy ogłoszą reszte koncerów w Europie? bo cos ich mało będzie w przyszłym roku, kurcze tak sie boje, że niezdobede biletów, umre jak ich nie zobacze na żywo!!!!!!!
No wybacz. Oczywiście jeśli to będzie jedyna możliwość zobaczenia ich na żywo, to pewnie jakoś się przemogę, ale tak jak napisała nati- koncert na festiwalu (i to akurat TYM festiwalu) straci na klimacie. Jestem z Gdańska, więc do Gdyni miałabym rzut beretem, ale szczerze mówiąc- wolę przejechać nawet do Chorzowa, żeby zobaczyć Pearl Jam na ich własnym koncercie. Poczuć atmosferę, dzielić się wrażeniami z widownią, która nie znalazła się tam przypadkiem. To coś zupełnie innego niż zbiorówka na Open'erze ;)
Jasne, ze Open to nie oddzialny koncert i tak dalej! Zgadazma się w zupełności!Ja się ciesze na zasadzie "lepszy rydz niż nic"! Bo jak zobaczyłam tą trase - bez Polski - to się załamałam!
To fakt, że na festiwalu jest zbieranina ludzi, ale dla mnie Chorzów to tez nie jest szczyt marzeń!
Trza czekać! Do jutra z tego co rozumiem!
W razie draki - jest Berlin!!!
[quote="nati"]Ja bardzo bym nie chciała zeby zagrali na Openerze, poniewaz zagraja tylko pare piosenek i atmosfera koncertu bedzie zupełnie inna, niz gdyby grali sami
Faith No More zagrali zajbisty, normalny koncert na Openie - był klimat, grali chyba dwie godziny i była rewelacyjna atmosfera! Więc da rade zrobić dobrze!!! Jak będzie dużo peraljamowych fanów to damy rade!!!
Trza sie cieszyć nie smucić!!!
a jak sądzicie czy jak ogłoszą jednak, że wystapią na opener festival to kiedy będzie można kupić bilety i czy łatwo bedzie je zdobyć, czy przypadkiem wszystkie się nie wyprzedadzą ,bo już można kupować karnety, a ja chce tylko na jeden dzień?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum