No i potwierdziło się, karnety już w sprzedaży. Mam nadzieje że PJ nie będzie grać przed/po jakimś rapie/hip hopie itp bo to będzie jakaś pomyłka. Osobiście nie przepadam za tym festiwalem ale trzeba będzie w tym roku pojechać :P
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
No i potwierdziło się, karnety już w sprzedaży. Mam nadzieje że PJ nie będzie grać przed/po jakimś rapie/hip hopie itp bo to będzie jakaś pomyłka. Osobiście nie przepadam za tym festiwalem ale trzeba będzie w tym roku pojechać :P
No to piątka. Biorę się za ciułanie na karnet- plus jest taki, że nie muszę się martwić noclegiem :P
Mam nadzieje że PJ nie będzie grać przed/po jakimś rapie/hip hopie itp bo to będzie jakaś pomyłka.
no kaman, rap jest zajebisty. i dlaczego to miałaby być pomyłka? rock to jedyny słuszny rodzaj muzyki?
nie słuszny,ale ktoś MOŻE chcieć posłuchać PJ tylko w towarzystwie rockowych kapel,przecież to nie zbrodnia,nikt nikomu nie zabrania słuchać rapu,tylko DLA MNIE np: to muzyka pj to klimat,który tworzy sie przed poprzez miejsce,supporty i inne takie.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Bilety na Londyn już mam jak dobrze pójdzie za tydzień będą na Berlin, i przy okazji uda się może i Dublin dorwać. A na Open'era to spokoooo kupi się w marcu albo kwietniu. Jest dobrze.
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
Biggerman,
A czy ja sie mogę kolegi zapytać jak te bilety na berlin kupić? Pewnie musze miec jakąs magiczną karte kredytową, a nie zwykłą płatniczą? Bo nie mam takiej karty i chyba musze kogoś na GWAŁT znaleść, co to by mi zakupił!
Więc prosze o informację czy ten zakup, dla debila komputerowego, to skomplikowane czy nie?
Biggerman,
A czy ja sie mogę kolegi zapytać jak te bilety na berlin kupić? Pewnie musze miec jakąs magiczną karte kredytową, a nie zwykłą płatniczą? Bo nie mam takiej karty i chyba musze kogoś na GWAŁT znaleść, co to by mi zakupił!
Więc prosze o informację czy ten zakup, dla debila komputerowego, to skomplikowane czy nie?
Najlepiej założyć sobie konto na paypal. Wychodzi najtaniej z przelewem. Bilety będą dostępne pewnie jeszcze długo, poza tym polskie firmy takie jak http://www.shortcut.pl/ też prawdopodbnie będą miały w swojej ofercie bilety na zagraniczne koncerty, choć nieco drożej.
Ja osobiście preferuje 1 sposób, czyli kupuje bilet przez jakąś zagraniczną stronę, płacę przez PP i bilety przychodzą poleconym do domu.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Bilety będzie miał zapewne też szczeciński infoludek i to pewnie z przejazdem.
co do możliwości zakupu biletów ja mam zwykłą płatniczą internetową kartę PKO BP Inteligo (potrzebne są dodatkowe 3 cyferki z tyłu karty) i płacę za bilety czy przez 10 Club czy też przez tickets.de.
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
zazdroszczę tym którzy mieszkają blisko Gdyni ja niestety wydam fortunę na hotel i pociąg z warszawy, bo jak już jechać to na 4 dni i zrobię sobie wtedy takie muzyczne wakacje, teraz zbieram kasę na karnet
Mam nadzieję iż wyrobię się z czasem? ;p plany to irlandia, polska i portugalia (urlop)... to chyba wszystkie trzy pewne opcje. Poszedł bym dalej, lecz w maju komunia mimi księżniczki i braknie czasu by zorganizować coś więcej :/ By nie brzmiało zbyt burżuazyjnie to troszeczkę odłożyłem i mogę się wyluzować w 2010. oby, oby nie brakło ') :)=
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum