Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
2010
Autor Wiadomość
wieczór 
son of kyuss

Wysłany: 2009-12-09, 21:35   

a nie mówiłem?

swapper 

Wysłany: 2009-12-09, 21:45   

No i potwierdziło się, karnety już w sprzedaży. Mam nadzieje że PJ nie będzie grać przed/po jakimś rapie/hip hopie itp bo to będzie jakaś pomyłka. Osobiście nie przepadam za tym festiwalem ale trzeba będzie w tym roku pojechać :P

soay 

Wysłany: 2009-12-09, 23:23   

swapper napisał/a:
No i potwierdziło się, karnety już w sprzedaży. Mam nadzieje że PJ nie będzie grać przed/po jakimś rapie/hip hopie itp bo to będzie jakaś pomyłka. Osobiście nie przepadam za tym festiwalem ale trzeba będzie w tym roku pojechać :P

No to piątka. Biorę się za ciułanie na karnet- plus jest taki, że nie muszę się martwić noclegiem :P

wieczór 
son of kyuss

Wysłany: 2009-12-09, 23:24   

swapper napisał/a:
Mam nadzieje że PJ nie będzie grać przed/po jakimś rapie/hip hopie itp bo to będzie jakaś pomyłka.

no kaman, rap jest zajebisty. i dlaczego to miałaby być pomyłka? rock to jedyny słuszny rodzaj muzyki?

jordi

Wysłany: 2009-12-09, 23:32   

:shock: dzieci moje kochane, tatuś łapie urlop, pokaże wam MORZE, statki, Trójmiasto, Babie Doły :mrgreen:

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2009-12-10, 00:15   

wieczór napisał/a:
swapper napisał/a:
Mam nadzieje że PJ nie będzie grać przed/po jakimś rapie/hip hopie itp bo to będzie jakaś pomyłka.

no kaman, rap jest zajebisty. i dlaczego to miałaby być pomyłka? rock to jedyny słuszny rodzaj muzyki?

nie słuszny,ale ktoś MOŻE chcieć posłuchać PJ tylko w towarzystwie rockowych kapel,przecież to nie zbrodnia,nikt nikomu nie zabrania słuchać rapu,tylko DLA MNIE np: to muzyka pj to klimat,który tworzy sie przed poprzez miejsce,supporty i inne takie.
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

Biggerman 
Mr. Wuzzel

Wysłany: 2009-12-10, 11:11   

Bilety na Londyn już mam jak dobrze pójdzie za tydzień będą na Berlin, i przy okazji uda się może i Dublin dorwać. A na Open'era to spokoooo kupi się w marcu albo kwietniu. Jest dobrze. :115:
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga

LAST FM TUBE

hermina 

Wysłany: 2009-12-10, 12:13   

Biggerman,
A czy ja sie mogę kolegi zapytać jak te bilety na berlin kupić? Pewnie musze miec jakąs magiczną karte kredytową, a nie zwykłą płatniczą? Bo nie mam takiej karty i chyba musze kogoś na GWAŁT znaleść, co to by mi zakupił!
Więc prosze o informację czy ten zakup, dla debila komputerowego, to skomplikowane czy nie?

swapper 

Wysłany: 2009-12-10, 13:52   

hermina napisał/a:
Biggerman,
A czy ja sie mogę kolegi zapytać jak te bilety na berlin kupić? Pewnie musze miec jakąs magiczną karte kredytową, a nie zwykłą płatniczą? Bo nie mam takiej karty i chyba musze kogoś na GWAŁT znaleść, co to by mi zakupił!
Więc prosze o informację czy ten zakup, dla debila komputerowego, to skomplikowane czy nie?

http://mct.tickets.de/en/customer/home

Najlepiej założyć sobie konto na paypal. Wychodzi najtaniej z przelewem. Bilety będą dostępne pewnie jeszcze długo, poza tym polskie firmy takie jak http://www.shortcut.pl/ też prawdopodbnie będą miały w swojej ofercie bilety na zagraniczne koncerty, choć nieco drożej.

Ja osobiście preferuje 1 sposób, czyli kupuje bilet przez jakąś zagraniczną stronę, płacę przez PP i bilety przychodzą poleconym do domu.

hermina 

Wysłany: 2009-12-11, 08:03   

Bardzo dziękuje za instrukcje!:)
Pewnie kupię przez shortcuta i tak też pojade do Berlina!

Biggerman 
Mr. Wuzzel

Wysłany: 2009-12-12, 11:08   

Bilety będzie miał zapewne też szczeciński infoludek i to pewnie z przejazdem.
co do możliwości zakupu biletów ja mam zwykłą płatniczą internetową kartę PKO BP Inteligo (potrzebne są dodatkowe 3 cyferki z tyłu karty) i płacę za bilety czy przez 10 Club czy też przez tickets.de.
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga

LAST FM TUBE

nati 

Wysłany: 2009-12-12, 12:02   

zazdroszczę tym którzy mieszkają blisko Gdyni ja niestety wydam fortunę na hotel i pociąg z warszawy, bo jak już jechać to na 4 dni i zrobię sobie wtedy takie muzyczne wakacje, teraz zbieram kasę na karnet ;-)

Mary 

Wysłany: 2009-12-12, 12:14   

A czy ktoś może planuje maratonik Berlin-Gdańsk?

swapper 

Wysłany: 2009-12-12, 12:34   

Za daleko żeby takie rzeczy planować. Nie wiadomo jak sesja pójdzie i obrona :P

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2009-12-13, 16:14   

Mam nadzieję iż wyrobię się z czasem? ;p plany to irlandia, polska i portugalia (urlop)... to chyba wszystkie trzy pewne opcje. Poszedł bym dalej, lecz w maju komunia mimi księżniczki i braknie czasu by zorganizować coś więcej :/ By nie brzmiało zbyt burżuazyjnie to troszeczkę odłożyłem i mogę się wyluzować w 2010. oby, oby nie brakło ') :)=

Odpowiedz do tematu