tez chciałam jechać do Berlina ale stwierdziłam że bardziej opłaca mi się na Openera, no i jade na 4 dni. pewnie przez 3 dni bede się troche nudzić (choć kasabiana ongiś słuchałąm) ale nie moge jechac na jedn dzień, bo nie będę miałą jak wrócić.
_________________ Lubie dubać w nosie
... i co się dziwisz?
podobno na wishliscie chodza słuchy, ze na Bena są osobne bilety.
Ale nikt o tym na forum 10c nie słyszał. Już się bałam, że będę musiała coś dopłacić...
co prawda wciąż nie wiem, jak dojadę i czym do Berlina, ale muszę tam być. PJ i Ben - no, o tym marzyłam:)))
podobno na wishliscie chodza słuchy, ze na Bena są osobne bilety.
Ale nikt o tym na forum 10c nie słyszał. Już się bałam, że będę musiała coś dopłacić...
co prawda wciąż nie wiem, jak dojadę i czym do Berlina, ale muszę tam być. PJ i Ben - no, o tym marzyłam:)))
Jak zawsze ktoś sobie jaja robił.
_________________ 2009 U2 - Chorzów
Pearl Jam- Berlin
Radiohead - Poznań
... a kto wie co jeszcze.
LAST FMTUBE
Kurna: 01.07.2010 - 155 pln, (doba na haineken) - ładny Alter wyzysk.
Jak to jest że w Chorzowie było 120?
Śmieszy mnie ta cała alternatywność dla bogatych.
ale weź to pod uwagę,że te 155 zeta płacisz za cały dzionek.Też nie jestem szczęśliwy z tak wysokiej ceny bo właściwie idę tylko na PJ,reszta mi wisi.Tak więc to mój najdroższy bilet na PJ.Chyba ,że uda mi się załatwić wejściówkę a ten bilet opylić.
PEARL JAM TO PERFORM ON SATURDAY NIGHT LIVE NEXT MONTH
Pearl Jam Scheduled as Musical Guest for March 13th Episode of Saturday Night Live
Pearl Jam is scheduled to appear as the musical guest for the March 13th episode of Saturday Night Live. The band will perform songs from Backspacer.
Further details, including the episode host will be announced by SNL in the coming weeks.
Please check local listings for air details.
FAJOWO jak zawsze. Może coś nowego zapodadzą bo niby coś nagrali.
A jeśli chodzi o Berlin to zapłaciłem prawie 65€, (są jeszcze dostępne i na pewno koncert będzie lepszy niż ten w Gdyni) więc nie płaczcie tak nad cena zawsze można butelki zbierać, a i środowisko będzie czystsze.
_________________ 2009 U2 - Chorzów
Pearl Jam- Berlin
Radiohead - Poznań
... a kto wie co jeszcze.
LAST FMTUBE
a ja uważam że koncert w Gdyni też bedzie super, przeciez pierwszego dnia na pewno zjedzie sie wiekszosc fanow PJ i to my bedziemy tam górą, a i chłopaki na 100% dadzą z siebie wszystko - jestem tego pewna:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum