2010
Autor
Wiadomość
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2009-11-24, 22:10 2010
Zaczna się.Czekamy na oficjalne info o trasie po europie na daty,miasta i wszystko to co nasz kręci!!!!!!
Póki co radio CBS organizuje konkurs, w którym można wygrać bilety wraz z przelotem i noclegiem:
http://www.cbsradio.com/c...rljambackspacer
STAY TUNED FUCKERS!!!!!!
\m/
_________________KULT: Krzysztof Banasik,Tomek Glazik, ,, PEARL JAM: Matt Cameron,Eddie Vedder,
Janusz Grudziński,Irek Wereński, ,,,,,,,,,,,, Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready
Janusz Zdunek,Piotr Morawiec, ,,,,,,,,,,,,,,,, NIRVANA: Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain
Kazik Staszewski,Tomek Goehs, ,,,,,,,G,,,,, ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
soay
Wysłany: 2009-11-25, 19:09
Koncert Alice in Chains spędzam w domu i bardzo z tego powodu ubolewam, ale jeśli Pearl Jam przyjedzie do Polski to bezwarunkowo rzucam wszystko i jadę. ; P
pustak
sztuka to suka
Wysłany: 2009-11-27, 21:45
raz:
JAMik napisał/a: Zaczna się.
zaczyna... chyba się??? prawda?
dwa:
adres, który podałeś zdarł z siebie datę i:
"Page Not Found
Houston, we have a problem. The page you trying access to is unavailable."
...może to moje wiaderkowe łącze??? ;p ;)
Co wiem na dzień dzisiejszy i jak nie lubię pearl jam! to w 2010 grają na 80% tu :
Atlantis Music Festival ??? To już coś :) hmmm....
soay napisał/a: ale jeśli Pearl Jam przyjedzie do Polski to bezwarunkowo rzucam wszystko i jadę. ; P
...brawo! Prawie całkiem jak ja ;) :)
Więc Jamus jak coś więcej będziesz miał, lub link zadziała to...
_________________Bad Radio - Regulamin - Faq ... tym razem, na odwrót.
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2009-11-28, 12:39
ciekawe zdanko:
dutch rocknieuws.nl reports: pinkpop 2010 confirms talking to pearl jam (may 28/29/30)
_________________KULT: Krzysztof Banasik,Tomek Glazik, ,, PEARL JAM: Matt Cameron,Eddie Vedder,
Janusz Grudziński,Irek Wereński, ,,,,,,,,,,,, Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready
Janusz Zdunek,Piotr Morawiec, ,,,,,,,,,,,,,,,, NIRVANA: Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain
Kazik Staszewski,Tomek Goehs, ,,,,,,,G,,,,, ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
karia123
Wysłany: 2009-11-28, 17:31
ja... ale by było zajefajnie jakby przyjechali do nas w przyszłym roku...
aż mi się mordziapa rozdziawiła w szerokim uśmiechu ze szczęścia na sama myśl o tym.
Też bym rzuciła wszystko w diabły, żeby być...
Może rzeczywiście to jest nienormalne? Bo ostatnio usłyszałam od dwóch osób, że moje zainteresowanie PJ zakrawa na opętanie...
ale niech to!
no, pojechałabym, no...
pustak
sztuka to suka
Wysłany: 2009-12-03, 21:15
Cytat: Może rzeczywiście to jest nienormalne? Bo ostatnio usłyszałam od dwóch osób, że moje zainteresowanie PJ zakrawa na opętanie...
ale niech to!
no, pojechałabym, no...
Ja to słyszę już od kilku lat, od wszystkich :P ;). Wymiotują już na samą myśl, słowa pearl jam! i spędzaniu czasu ze mną i moim maniakalnym "zakrawaniem na opamiętanie" zainteresowaniem tym zespołem. Obym tylko ja nie zaczął tak robić. Słyszałem iż muzykę można przedawkować i ją zabić??? eeeeee, głupota! VIVA LA PEARL JAM! ;)
_________________Bad Radio - Regulamin - Faq ... tym razem, na odwrót.
Biggerman
Mr. Wuzzel
Wysłany: 2009-12-07, 12:30
Dobrych newsów nigdy za mało:
22-6 dublin
23-6 belfast
25-6 londyn
30.06. Berlin - Wulheide
3-7 Arras France
4-7 wechter
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
LAST FM TUBE
Biggerman
Mr. Wuzzel
Wysłany: 2009-12-07, 12:43
Newsów coraz więcej ptaszki ćwierkają o POLSCE!!!
Dochodzą koncerty w Norwegii i Szwecji podobno też Szkocja.
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
LAST FM TUBE
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2009-12-07, 13:20
Zbieram sos na berlin.TYM RAZEM nie odpuszczę
Meredith
Narcoleptic
Wysłany: 2009-12-07, 13:20
Byłoby naprawdę świetnie! :D
piszę to, żebyś nie myślał, że śpię ;p
_________________- ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
A. Sapkowski "Mniejsze zło"
swapper
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2009-12-07, 16:02
Jeśli polska to pewnie chorzów znowu
Mary
Wysłany: 2009-12-07, 17:06
Cuuudowne wieści!
Ktoś z Poznania planuje Berlin?
karia123
Wysłany: 2009-12-07, 19:52
Mail z 10c potwierdza powyższe dane. Nie ma mowy o Polsce... Szkoda...
wieczór
son of kyuss
Wysłany: 2009-12-07, 21:44
karia123 napisał/a: Mail z 10c potwierdza powyższe dane. Nie ma mowy o Polsce... Szkoda...
zauważmy jednak, że 1 lipca jest luka, a dzień wcześniej grają w Berlinie, więc jest szansa. może będzie to open'er.
_________________http://www.uwolnijmuzyke.pl/
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumNie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku