_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
I nietaki mały dodatek po Release na Tenie i ukryte Hunger Strike na dvd In the Garden... i jak by sie ktoś uparł coś pewnie jeszcze po Inside Job na Avocado
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
Dobra moj pierwszy post, czas na rozdziewiczanie, pierwsze pytanie :
1. Gdzie moge znalezc Plyte z filmem The Singles na necie ( na emulu nie ma :( ) bo za nim zamowie to mina wieki ( i mowie serio mam dobre lacze i szybciej mi sie wszystko sciaga nizeli bym zamawial ) zeby niebylo ze jestem skapy i nie chce wydac na pj na pj wydam wszystkie pieniadze :D
2. kolejny film z Vedderem, Into The Wild wiecie kiedy bedzie premiera a moze juz byla i czy znacie jakies nowinki na tego temat bo szukalem ale nic nie ma
3. Czy koncert pj Mtv unplugged jest mozliwy do zamowienia czy sciagniecie w wersjii wizualenj
Z gory dzieki za pomoc
_________________ And fuck me if I say something you don't wanna hear. Fuck me.
And fuck me if you only hear what you wanna hear.
Fuck me if I care but I'm not leaving here.
Dobra moj pierwszy post, czas na rozdziewiczanie, pierwsze pytanie :
1. Gdzie moge znalezc Plyte z filmem The Singles na necie ( na emulu nie ma :( ) bo za nim zamowie to mina wieki ( i mowie serio mam dobre lacze i szybciej mi sie wszystko sciaga nizeli bym zamawial ) zeby niebylo ze jestem skapy i nie chce wydac na pj na pj wydam wszystkie pieniadze :D
2. kolejny film z Vedderem, Into The Wild wiecie kiedy bedzie premiera a moze juz byla i czy znacie jakies nowinki na tego temat bo szukalem ale nic nie ma
3. Czy koncert pj Mtv unplugged jest mozliwy do zamowienia czy sciagniecie w wersjii wizualenj
Z gory dzieki za pomoc
Ad.2.data premiery: 2007-11-30 (Polska) , 2007-09-21 (Świat) info znajdziesz o filmie filmweb i na IMDB > jeśli chodzi o udział Eda w Filmie to plotka jeśli zaś o pisanie muzyki to Edek coś tam tworzy i nie będzie to tylko 1 song
Ad.1. Empik
Ad.3.ściągnąć można a nawet trzeba. oficjalnie to nie było wydane.
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
Zamieszczam ten klip ze względu na początek... Od razu wspomnienia z Katowic i KRTFW!!! Rozpierdolka jak w Spodku :) już myślałem że to Spodek, ale to końcówka PORCH ;p ehhhh...
Żadna to ciekawostka, takie małe spostrzeżenie..
Tom Waits "9th & Hennepin":
"And the girl behind the counter has a tattooed tear
One for every year he's away she said"....
Czy to się z czymś nie kojarzy?..
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Male sprostowanie, albo raczej dopowiedzenie. Film "Into The Wild", ktory wchodzi na ekrany polskich kin 30 listopada, to bardzo poruszajaca opowiesc o....no dobra zobaczycie jak bycmoze uda wam sie ogladnac . Najwazniejsze jednak jest to ze caly soundtrack, skomponowal, napisal i zagral sam Eddie! Oczywiscie ze 1 song to to nie jest, a caly album nawet- apropo to album debiutacki w solowej karierze Veddera...Sluchalem tej plyty (nazwa jak film) i jest rewelacyjna, idealna, z klimatem, sory ale tak mowie mniej wiecej o wszystkim co stworza ludzie z PJ a w szczegolnosci Eddie Vedder:P .
PS
Sa plotki, a jak sa plotki to jest ziarno prawdy , ze Eddie Vedder jest wraz ze swoim tym albumem pretendentem do oscara przy najblizszej okazji;] . Oscar nagroda kazdy wie - nic takiego miec figurke za dobre kontakty , ale w przypadku Eddiego to bylby pozlacany ludzik ktory mowi... "kude, co on mowi?:D" nie wazne...fani i tak cie doceniaja i kochaja za wszystko!
_________________ W zielonym ogrodzie
jest on, nie widzisz go
ale czujesz zło, jest w
każdym moim słowie
i rozdarta każda myśl
w obłąkanej mojej głowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum