Zauważyliście, jak zniszczyli Frusciantego w komentarzach? Ni ch nie wiem za co, to jeden z lepszych gitarzystów, jakich słyszałam, a solowe płyty ma nieziemskie.
Nie lubię takich rankingów - nijak się mają do rzeczywistości i zawsze połowę z zamieszczonych tam ludzi bym wywaliła :p szczególnie w rankingach wokalistów - mam parę własnych numerów jeden i dlatego nie czytam tych list :)
karia123, swapp ten filmik wrzucił, tyle że w innym temacie ;)
Słonka, a czemu tutaj nikt nie wspomina o świątecznym singlu'08? Wishliści szaleją od kwietnia, a u nas jakoś cichutko, ojj nieładnie, bardzo nieładnie. ;)
Właśnie wczoraj sobie christmasa z czarnuli posłuchałem. Raz jedna stronę, raz drugą i kawałki bardzo milusi w szczególności Santa Cruz. Fajnie się słucha Mike'a grającego na klawiszach.
Zawartość DEEP'a też jak zwykle wciagająca: Wspomnienia kilku celebrytów z pierwszej "słuchalności" tena. Dużo wkładek graficznych z początków zespołu. Była np. ręką Jeffa pisana historia pewnej rośliny . Urywek zgazety z programem tv i informacją o występie PJ w SNL. Mike opowiedział historię PJ swoimi oczami. Szczególnie ciekawy kawałek o realizacji płyty i bytności chłopaków w UK'u. Do tego kilku stronicowy artykuł wywiad Jeffa z Stonem lub jak kto woli Stone'a z Jeffem, tego jeszcze nie ogarnąłem. Opłaca się raz do roku te 25 dolców wydać
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
karia123, swapp ten filmik wrzucił, tyle że w innym temacie ;)
Słonka, a czemu tutaj nikt nie wspomina o świątecznym singlu'08? Wishliści szaleją od kwietnia, a u nas jakoś cichutko, ojj nieładnie, bardzo nieładnie. ;)
M rypłaś foty z Wishlist ??? Ześlą Cie za to na Ciężkie roboty na Syberię! Albo będziesz służebnicą mr.Wiedźmina, który w skórzanej masce, śliniący się będzie stał nad Tobą z batem, w czasie gdy Ty syrenę gąbką i mydłem będziesz myła ;)
Pearl Jam to do ACL taping Oct. 3 By Michael Corcoran - Thursday, June 18, 2009, 09:07 PM
The day before they headline the Austin City Limits Music Festival, Pearl Jam will tape an episode of the namesake TV show. With a capacity of 320, it looks to be the toughest ticket for an “ACL” taping since Coldplay in 2005. Show producer Terry Lickona said to check the www.austincitylimits.org closer to showtime for ticket giveaway info.
“I sure wish the new studio was ready for Pearl Jam,” Lickona said, referring to the 2,750-capacity venue being built on West Second Street across from City Hall. “We’d still have to turn away people, but not quite as many.” Construction of the $40 million Austin City Limits Theater is expected to be completed in October 2010.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
pod koniec jest mowa (około 5.47 minuty), ze ktoś kolesiowi z Shinedown powiedział, że planowana jest reaktywacja Soundgarden (jak to określił - informacja pochodzi od kogoś z "organizacji" Soundgarden).
Pisze dlatego, że podobne plotki chodziły najpierw o reaktywacji Creed, a teraz okazało się to prawdą.
BTW. Dla tych, co nie wiedzą co to Alter Bridge - włączcie czerwone światełko - członkowie Creed bez Stappa. Ale nie dlatego tam wylądowałam. Wokalista jest Myles Kennedy, niewielu w Polsce znany, a według mojej opinii to chłop się marnuje w AB. To, co robił wcześniej w Mayfield Four wymiata. No i Citizen Swing i Cosmic Dust - niezły rozrzut w gatunkach muzycznych. Jak dla mnie objawienie. Teraz siedzi nad solowa płytą. a ja na nią czekam:)
Jak nie ten temat? Ja patrze przez pryzmat Pearl Jam. Nie Soundgarden. O to Ci chodziło?
bo ja tak myślę i myślę (a czasem ciężko mi to idzie)i zastanawiam się, co by było, gdyby Soundgarden się reaktywowało. kto zagra na bębnach z PJami?
no chyba,że w ten sdeseń patrząc...to raczej problem Soundgarden.Watpie by Matt tam poszedł,z resztą było pisane,że Cornell się zarzekał pare miechów temu,że to zamknięty rozdział
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
wiesz Tremonti też się zarzekał i bił w piersi, że Creed z pewnością nie wznowi działalności... tez kilka miesięcy temu. Sama widziałam wywiady z nim i jego wypowiedzi. a teraz nagle ucichło. Nawet jego brat na forum za bardzo już się nie udziela - chyba nie wie, co powiedzieć fanom (bo tu tez powstały obozy z tymi, co chcą reaktywacji i z tymi, co nie chcą).
ale podobno to kwestia kontraktu. Musza podobno zagrać koncerty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum