Examiner.com reports that a German retail site has the game titled and listed with a release date. World of Games has a listing for “Rock Band: Pearl Jam Live (game only)” with a ship date of September 15 and a shop sale date for September 16.
Destructoid.com got this comment from an MTV Spokesperson regarding the rumors, ““We haven’t announced any products beyond Green Day: Rock Band and Rock Band 3,” we were told. “We have a great relationship with Pearl Jam and hope to have more of their awesome music in the game in the future.”
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
O kurcze nowy kawalek PJ
W ogóle sie niespodziewałem
Po pierwszym przesluchaniu lekki szok,mało perldżemowe,musze się jeszcze z tym osluchac.Wiadomo może czy ten kawalek znajdzie sie na epce,i kiedy ona mniej więcej wyjdzie?
Czy ja wiem,czy mało PJ? Dla mnie to taki song w stylu miksu No code i lost dogs,w sensie tych z akustycznych.Fajnie,że Ed w dobrej formie wokalnej.Mi się utwór podoba
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Tu jest napisane że podobno to odrzut z Riot Acta,no tam na pewno nie pasuje,bardziej jak solowy Vedder
Po kolejnych przesluchaniach coraz bardziej mi sie podoba
Jestem ciekawa, ile oni jeszcze zamierzają tak ciągnąć dzieląc się jednym perkusistą. Przecież Matt nie wytrzyma, a fani będą zdenerwowani ciągłymi przerwami w jednym i drugim zespole (nie ukrywam, że ja też). Chyba Cameron powinien się zdecydować na jeden projekt albo oba zespoły muszą pomyśleć, czy chcą w ogóle grać w najbliższym czasie.
Jestem ciekawa, ile oni jeszcze zamierzają tak ciągnąć dzieląc się jednym perkusistą. Przecież Matt nie wytrzyma, a fani będą zdenerwowani ciągłymi przerwami w jednym i drugim zespole (nie ukrywam, że ja też). Chyba Cameron powinien się zdecydować na jeden projekt albo oba zespoły muszą pomyśleć, czy chcą w ogóle grać w najbliższym czasie.
Chciałbym by Soundgarden wydało nowy album, w klasycznym składzie...Matt musiałby opuscic PJ. Ciekaw jestem, czy pamieta jeszcze jak grać cięższa muzykę spod znaku Black Sabbath, Led Zeppelin czy Motorhead z jaką kojazono Soundgarden (przynajmniej do Superunknown)....10 lat w Pearl Jam który. owszem grał w tym 10leciu dynamicznie, ale niezbyt cięzko, moglo zmienić jego podejscie do gry na perce
A kto na zastepcę? Co z Ironsem? A Dave Arbuz, moze pogodza się po latach?
_________________ Pearl Jam, Alice In Chains, Tool, Faith No More, NIN, Kyuss/QOTSE, Soundgarden, RATM, Smashing Pumpkins, Bush, Nirvana....and many, many others:)
pejoci już nie jeden raz mieli dłuższe przerwy w dawaniu szczęścia, kolejna przerwa dobrze im zrobi.
dla nas, to również będzie plus, powód by z niecierpliwością czekać na wielki ich powrót, miejmy nadzieję z nowym materiałem, który oczywiście zaskoczy nas po raz kolejny :)
no.
aliveinchains napisał/a:
A Dave Arbuz, moze pogodza się po latach?
hmmmm... kto wie? miło by było, gdyby arbuz zasiadł na jakiś czas przy garach pejotów.
jeszcze lepiej byłoby, gdyby zrobił z nimi nową płytkę? może wniósł by coś nowego? pejoci lubią eksperymentować, to dlaczego nie mogli by zaciągnąć do zespołu arbuza?
ja jestem na wielkie TAK! ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum