Dla formalnosci musze zapytac: Swapp, to Ty to spiewasz? Posadzam Cie o to.
Genialnie jeden z nich wyciaga wysokie "Oo" pod sam koniec. Reszta troszke nudzi.
To kolesie z Alice in chains robią sobie jaja...tam nawet słychać dla jaj nosowy głos Lejna...celowo zfałszowany.Wiem to stąd.że kiedyś jak tylko miałem początkowo neta to ściągałem wszystkie rare PJ.W jedym z plików z serweru ze stanów był taki plik zatyuowany Alice in chains - Jremy(fun,jam sesion)
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Jakby ktos zatytulowal plik "Zbyszek i Danuska - Jeremy" to twierdzilbys ze to Zbyszek i Danuska?
Faktycznie, glos przypomina nosowego Layne'a. Nie wierze jednak, zeby ktos z USA mowil tak nieczysto po angielsku, jak to ma miejsce na poczatku tego nagrania.
Tak czy siak,było to w pakiecie rzadkich nagrań grunge...może być tak jak mówisz,że ktoś to zassał i dodał dla jaj i udostępniał z bonusem.Jednakże w oliku który zassałem(brzmi identycznie) wczesniej jest coś jak gadają jacys anglojęzyczni w tle.Ciekawe
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Pj i cover radiohead Creep może to znacie. Miłego posłuchu.
p.s. Ed czyżbyś zapomniał słów i jak się śpiewa? ;)
Klikaj na własne ryzyko http://www.yousendit.com/...D0F9C216C08E5A4
[ Dodano: 2006-09-09, 18:28 ]
Jeremy - rare live pearl jam cover!
można i tak we dwoje razniej
To kolesie z Alice in chains robią sobie jaja...tam nawet słychać dla jaj nosowy głos Lejna...celowo zfałszowany.Wiem to stąd.że kiedyś jak tylko miałem początkowo neta to ściągałem wszystkie rare PJ.W jedym z plików z serweru ze stanów był taki plik zatyuowany Alice in chains - Jremy(fun,jam sesion)
emm... bzdura xD
kiedyś ściągnołem coś podobnego i ci sami gości śpiewali rape me... i było podpisane że metallica
wierzyć na słowo tym tytułom nie będe ;p
to jakieś matoły z liceum robią sobie jaja z mikrofonem przy kompie
tak pozatym to jest żenujące wdg. mnie xD ten piękny płynny angielski rodem z ... samućkich tatyr ;p xD
_________________ And yet I find
Repeating in my head
If I can't be my own
I'd feel better dead
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum