_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
mam pytanko!! czy ktoś wie na jakiej gitarze grał Edek (chodzi mi o model oczywiście) podczas koncertu w Katowicach, m in. Corduroy ?? Wiem tylko tyle, że czarna...
Na tamtym zdjęciu jest śmieszna kopia telecastera... wdodatku ma głowke wzorowaną na strato i najgorszą menzure jaka w zyciu widzialem (leprze sa w gitarach za 100PLN) dodam jeszcze ze dobry tele kosztuje minimum 4000PLN
Zgadzam sie z Mothem.. mam Telecastera.. w sumie to potrzebowalem gitary..bo pierwsza polamalem <nagły atak złości> i powiem hmm. jezeli ktos chce grac PJ.. to spoko.. gitara jest idealna..ale wady sa takie.. ze niestety dwa single nie pozwalaja wycisnąc powera i cięższych brzmień do tego.. cholernie szybko gasna dziwieki. Gitara jest dobra do pobrzdakania sobie rzeczy typu Yellow Ledbetter czy Black.
wybaczcie, ale muszę to napisać:
Eddie jest strasznie (!) przystojny (taki typowy facet ), tylko.... mógłby obciąć włosy ...
w krótkich, tak jak na przykład na teledysku do I am mine, wygląda genialnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum