The Rolling Stones’ guitarist Ronnie Wood’s song featuring Eddie Vedder “Lucky Man” has leaked online. I’m not going to post the song, but it’s all over YouTube.
According to antiquiet.com, “”The Pearl Jam song Speed Of Sound was intended to appear on this album, a gift to Ronnie that the band decided to take back for their album Backspacer.”
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
A kiedyż to szczęśliwe wydarzenie miało miejsce?
Tak btw. czy nie wydaje Wam się, że Jill ze zdjęcia jest podobna do Edka z filmiku powyżej (w hełmie)?
Tak w ogóle to Jill jest jak dla mnie podobna do młodej Tylerowej
a już znalazłam. Teraz w sobotę, 18-ego;)
ale to słooodkie
Tak w ogóle to Jill jest jak dla mnie podobna do młodej Tylerowej
no właśnie, też tak myślę. zastanawiałem się czy biggerman czegoś nam tu nie spsocił wiecie, jakiś żarcik czy cuś? no, i ed oczywiście w jasnym gangu, dobrze że nie w różowym wyskoczył ;)
karia123 napisał/a:
ale to słooodkie
miłoooośśśśćććć ;)
pustak napisał/a:
Tak btw. czy nie wydaje Wam się, że Jill ze zdjęcia jest podobna do Edka z filmiku powyżej (w hełmie)?
a gdzie, a gdzie, w którym miejscu ( czasie ) ???
hmmm... toż to Tylerowa jest, prawda? tzn, na zdjęciu powyżej. karia123 mnie tu troszkę zakręciła ;p
The Rolling Stones’ guitarist Ronnie Wood’s song featuring Eddie Vedder “Lucky Man” has leaked online. I’m not going to post the song, but it’s all over YouTube.
Ronnie Wood nie dał zbyt dużego pola do popisu Vedderowi, gdybym nie wiedziała że tam śpiewa to nawet bym się nie zorientowała :)
R.E.M. have finished their fifteenth studio album, called Collapse Into Now (due in early 2011) — so what can fans expect? According to multi-instrumentalist Mike Mills, a more “expansive” sound than on 2008′s Accelerate and some special guests, including Eddie Vedder, Patti Smith, and Peaches!
“It Happened Today” features Pearl Jam’s Eddie Vedder on vocals.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
PearlJam.com has announced that Eddie Vedder will tour Australia in March 2011. These shows will be Ed’s first official solo shows outside of North America. Vedder will be joined for the full tour by the luminous US-based folk-pop outfit Evil J & Saint Cecilia; consisting of Australia’s own Eliza Jane Barnes and Ceci Herbert.
* 10 March, QPAC Concert Hal Brisbane, QLD
Onsale Dec 2nd, 9am NSW
* 12 March QPAC Concert Hal Brisbane, QLD
Onsale Dec 2nd, 9am NSW
* 15 March Royal Theatre Canberra, ACT
Onsale Dec 2nd, 9am NSW
* 16 March Civic Theatre Newcastle, NSW
Onsale Dec 2nd, 9am NSW
* 18 March State Theatre Sydney, NSW
Onsale Dec 2nd, 9am NSW
* 19 March State Theatre Sydney, NSW
Onsale Dec 2nd, 9am NSW
* 24 March Palais Theatre Melbourne, VIC
Onsale Dec 2nd, 9am NSW
* 25 March Palais Theatre Melbourne, VIC
Onsale Dec 2nd, 9am NSW
* 27 March Thebarton Theatre Adelaide, SA
Onsale Dec 2nd, 9am NSW
Ed Ma super włoski xD , tyle że w filmie "I Love the 90s(1991) - Grunge Music" mówią że miał bad hair .... wydaje mi sie że właśnie on MYŁ włosy w przeciwieństwie wielu grungowych przedstawicieli ..... Zresztą on miał uper gęste włoski dlatego może i się wydawało że miał umyte
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum