Słuchajcie, tak się składa, że jutro 23 grudnia obchodzi urodziny Ed. Ten staruszek skonczy 42 lata :D. Ciekawe, co by chciał usłyszeć w ten dzień, jakie złożylibyście mu życzenia? Ja jeszcze nie wymyśliłam, trudne zadanie. (jestem nowa, witam się z wszystkimi:P)
Wymyslec takie zyczenia na prawde jest bardzo trudno. Pamietam jak 2 lata temu z 3 godziny siedziałem nad kilkoma linijkami tekstu... to nie lada wyzwanie
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Kurde problem macie, nie liczy sie ilosc ale to ze sa od serca i ja od serca mowie :
Wszystkiego najlepszego, stary!
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Niestety nie mogę pokazać orginału, bo przepadł po downie serwera. Życzylem mu m.in. wtedy dlugiego zycia i formy bo bez niego juz nie będzie tak pięknie i kolorowo.... no... coś takiego :P
Jeśli masz pomysł czego można by mu można zyczyć to pisz...
Może wszyscy połączymy siły i wrzucimy takiego specjalnego newsa na stronie pearljam.fan.pl z tej okazji.
Czekam na propozycje.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Ode mnie możesz napisać, że życzę mu pociechy z dzieci(dwójkę ma czy tylko Olivkę ? ) i małżonki. Niech czerpie z nich dużo pozytywnych mysli i inspiracji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum