"Dirty Frank wow a Dirty Frank a dirty frank yeah
Why that dirty Frank was a bad mother... Shut your mouth! Hey man, I'm just talking about dirty Frank. Woo..." ;)=
Szczerze mówiąc strasznie pozytywnie się zaskoczyłem. Bo wyszła mi moja najulubieńsza piosenka PJ, cudna muzycznie i bardzo dla mnie ważna.
Pearl Jam - Black.
_________________ Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.
Rozwiązywałem bardzo dokładnie i wyszło mi Wishlist, czyli jedna z piosenek, której raczej nie trawię. Czyżby jestem taki słodki, jak ten utwór?
Ale trzeba przyznać, że treść tekstu w miarę się zgadza
_________________ Optymista wierzy, że żyjemy w najlepszym ze światów. Pesymista obawia się, że może to być prawdą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum