Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: pustak
2007-10-04, 20:18
Nie lubię Pearl Jam
Autor Wiadomość
Kurtney 

Wysłany: 2006-06-15, 23:10   Nie lubię Pearl Jam

serio. jedyny ich kawalek ktory mi sie podoba to 'evolution'

hook 

Wysłany: 2006-06-15, 23:58   

haha a mi sie bardzo podoba > No Way < a za PJ rowniez nie przepadam.. czym niestety naraze sie na krytyke.. po raz kolejny ;-)

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2006-06-16, 18:56   PEARL JAM RULEZ!!!

Kapela numer dwa w mojej opini...zaraz za KULTem ofkors.Nie wiem jak mozna ich nie lubić.Muzyka i wokal wymiatają. :!: :!: :!:
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

Kurtney 

Wysłany: 2006-06-16, 18:58   

ani wokal ani ich muzyka ani ioch texty ani ich image, kompletnie NIC mnie w nich nie kreci. nie wiem jak mozna ich lubic ;)
no oczywiscie w sferze rocka nie są wg mnie the best. jeśli porównywać ich z disco to wymiatają ;)

swapper 

Wysłany: 2006-06-16, 19:03   

Mozna ich nie lubic, mozna takze lubic...nie chece po raz kolejny wywolywac wojny Pearl Jam vs Nirvana. Może pozostawmy ten dział zmierzłym faną Kurcika... niech sobie narzekają, My (wierni fani) nie musimy przecież tego czytać...

Kurtney 

Wysłany: 2006-06-16, 20:06   

swapper napisał/a:
Mozna ich nie lubic, mozna takze lubic...nie chece po raz kolejny wywolywac wojny Pearl Jam vs Nirvana. Może pozostawmy ten dział zmierzłym faną Kurcika... niech sobie narzekają, My (wierni fani) nie musimy przecież tego czytać...

osobiscie wole nirvane niz pearl jam ale nie zamierzam o nic wojowac, bo czyjeś zdaniue malo mnie obchodzi.
widac masz wysokie mniemanie o sobie skoro wydaje Ci sie, ze bylbys w stanie wywolac jakąkolwiek wojnę...

poza tym - gwoli ścisłości - słowo
Cytat:
faną
nie istnieje! jeśli już , to 'fanom'. nie ma pojęcia jak mozna bylo tak napisac, przeciez to nawet wyglada paskudnie! poza tym nie wiem czy ktokolwiek wymawia to słowo 'fanOŁ'. przeciez mowi sie FANOM!!!

oh, babe, babe, babe, shame on you ;)

swapper 

Wysłany: 2006-06-16, 20:45   

hehe..kartnej...to bylo cos w rodzaju prowokacji, ale tłumacz to sobie jak tam chcesz

Mika 
T-1000

Wysłany: 2006-06-16, 20:50   

Ale sensacja. Kurtney nie lubi PJ :lol:
Nie bądźcie śmieszni.Można lubić,można i nie lubić.Pearl Jam to jeden z moich ulubionych zespołów,ale to śmieszne,żebym wymagała takiego zdania o tym zespole od innych.Co tu jest do rozumienia?Dobra,przestane się wymądrzać,jeszcze sobie tu wrogów narobię,a tego bym nie chciała ;-) Ja na przykład nie podzielam ogromnej miłości niektórych osób do Nirvany,ale co tam.O gustach się nie dyskutuje :-)
Ostatnio zmieniony przez Mika 2006-10-26, 14:28, w całości zmieniany 2 razy  

regoat
CourtneyLove.eu

Wysłany: 2006-06-17, 01:34   

ja w sumie nie znam ich tworczosci poza plyta "Ten" ktora bardzo lubie.

Kurtney 

Wysłany: 2006-06-17, 11:33   

swapper napisał/a:
hehe..kartnej...to bylo cos w rodzaju prowokacji, ale tłumacz to sobie jak tam chcesz

no sorry, rozumiem ze Twoj text to prowokacja, ale chyba nie chcesz pod prowokacje podciagac swojego bledu ortograficznego ;P

AIC_Fan
Gość
Wysłany: 2006-06-17, 13:29   

i tak Alice In Chains jest najlepsze dlatego ta rozmowa nie ma sensu :P pozdrawiam

swapper 

Wysłany: 2006-06-17, 13:52   

Pewnie, nie ma sensu, przez takie gadanie nikogo się nie "nawróci". Śmieszy mnie tylko to, że zwykle to fani Nirvani chcą sie kłucić, wyśmiewać, bluzgać...

Szczerze mówiąc nie spotkałem się jeszcze z takim fanem PJ czy Alicji ktory obrazałby fanów innych zespoły Grunge. Jesteśmy po prostu od WAS mądrzejsi, a takie zaczepne uwagi nas po prostu nie ruszają...
Wiemy swoje :evil:

Jumper 

Wysłany: 2006-06-17, 14:13   

A co to przed chwila swapie było :D
Cytat:
Szczerze mówiąc nie spotkałem się jeszcze z takim fanem PJ czy Alicji ktory obrazałby fanów innych zespoły Grunge. Jesteśmy po prostu od WAS mądrzejsi, a takie zaczepne uwagi nas po prostu nie ruszają...

Dziwisz jak głupie napalone nastolatki co przed chwila usłyszały SLTS obrażaja wszystkich innych nawet nie znając ich??

swapper 

Wysłany: 2006-06-17, 14:19   

Mowie o pewnym typie ludzi, którzy mowia "nirvana the best, wszystko inne grunge sux"... poza tym troche mnie nie zrozumiałeś...

Jumper 

Wysłany: 2006-06-17, 14:21   

Co to znaczy "Was" ??
Ludzi którzy najbardziej lubia Nirvanę?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi