ani wokal ani ich muzyka ani ioch texty ani ich image, kompletnie NIC mnie w nich nie kreci. nie wiem jak mozna ich lubic ;)
no oczywiscie w sferze rocka nie są wg mnie the best. jeśli porównywać ich z disco to wymiatają ;)
Mozna ich nie lubic, mozna takze lubic...nie chece po raz kolejny wywolywac wojny Pearl Jam vs Nirvana. Może pozostawmy ten dział zmierzłym faną Kurcika... niech sobie narzekają, My (wierni fani) nie musimy przecież tego czytać...
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Mozna ich nie lubic, mozna takze lubic...nie chece po raz kolejny wywolywac wojny Pearl Jam vs Nirvana. Może pozostawmy ten dział zmierzłym faną Kurcika... niech sobie narzekają, My (wierni fani) nie musimy przecież tego czytać...
osobiscie wole nirvane niz pearl jam ale nie zamierzam o nic wojowac, bo czyjeś zdaniue malo mnie obchodzi.
widac masz wysokie mniemanie o sobie skoro wydaje Ci sie, ze bylbys w stanie wywolac jakąkolwiek wojnę...
poza tym - gwoli ścisłości - słowo
Cytat:
faną
nie istnieje! jeśli już , to 'fanom'. nie ma pojęcia jak mozna bylo tak napisac, przeciez to nawet wyglada paskudnie! poza tym nie wiem czy ktokolwiek wymawia to słowo 'fanOŁ'. przeciez mowi sie FANOM!!!
Ale sensacja. Kurtney nie lubi PJ
Nie bądźcie śmieszni.Można lubić,można i nie lubić.Pearl Jam to jeden z moich ulubionych zespołów,ale to śmieszne,żebym wymagała takiego zdania o tym zespole od innych.Co tu jest do rozumienia?Dobra,przestane się wymądrzać,jeszcze sobie tu wrogów narobię,a tego bym nie chciała Ja na przykład nie podzielam ogromnej miłości niektórych osób do Nirvany,ale co tam.O gustach się nie dyskutuje :-)
Ostatnio zmieniony przez Mika 2006-10-26, 14:28, w całości zmieniany 2 razy
Pewnie, nie ma sensu, przez takie gadanie nikogo się nie "nawróci". Śmieszy mnie tylko to, że zwykle to fani Nirvani chcą sie kłucić, wyśmiewać, bluzgać...
Szczerze mówiąc nie spotkałem się jeszcze z takim fanem PJ czy Alicji ktory obrazałby fanów innych zespoły Grunge. Jesteśmy po prostu od WAS mądrzejsi, a takie zaczepne uwagi nas po prostu nie ruszają...
Wiemy swoje
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Szczerze mówiąc nie spotkałem się jeszcze z takim fanem PJ czy Alicji ktory obrazałby fanów innych zespoły Grunge. Jesteśmy po prostu od WAS mądrzejsi, a takie zaczepne uwagi nas po prostu nie ruszają...
Dziwisz jak głupie napalone nastolatki co przed chwila usłyszały SLTS obrażaja wszystkich innych nawet nie znając ich??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum