Dzisiaj na interii pojawił się krótki artykuł poświęcony nowej płycie. Nie napisali generalnie nic nowego po za tym zdaniem:
"Zainteresowanie nowym albumem grupy Pearl Jam jest tak duże, że występ w programie "The Tonight Show with Conan O'Brien" przyciągnął przed telewizory nadzwyczajną ilość widzów - takich notowań nie miał żaden z amerykańskich programów talk show przez ostatnie 5 lat."
Może powrócą czasy platyny?
Czyżby nadeszła nowa era grunge ;p JAMik już coś kiedyś wspominał o wielkim powrocie tego nurtu muzycznego :) Tylko pytanie, czy Pejoci to grunge?
Miło słyszeć takie wiadomości jak:
sztruks napisał/a:
"Zainteresowanie nowym albumem grupy Pearl Jam jest tak duże, że występ w programie "The Tonight Show with Conan O'Brien" przyciągnął przed telewizory nadzwyczajną ilość widzów - takich notowań nie miał żaden z amerykańskich programów talk show przez ostatnie 5 lat."
Oby tak dalej, a do września zleci jak po maśle :) Wcześniej koncerty... zapowiadają się pysznie ;)
To chyba nie takie ważne czy nazwiemy to grunge czy jakkolwiek inaczej, ważne żeby płyta była dobra i żeby się spodobała.
Poza tym grunge nigdy nie był jednolitym nurtem muzycznym więc myślę, że Backspacera też da się w nim jakoś ulokować.
Wiecie co? chyba nie wytrzyma i sobie zapodam w sobotę te nowe utwory pjotów. Tak mnie korci, że nie daję rady. Szlag mnie trafi. Hmmm... Kurcze, no... wrażenia już za kilka odsłuchów. Ehhh ten Pearl Jam! ;)=
światełko! zapodam- od nic tak, sobie puszczę, przesłucham itd... przepraszam za mój słownik uliczny.
Myślałem, że jest zrozumiały dla wszystkich... widocznie nie :/ upsss....
nie rób mnie w konia - skąd będziesz mieć Backspacera teraz? masz jakieś ciekawe źródła?
nie ppytam doslownie o znaczenie czasownika "zapodam" tylko bardziej o rzeczownik. Albo jak chcesz zmień sobie to na części zdania - będzie logiczniej .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum