Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: JAMik
2009-09-21, 18:39
Nowa płyta
Autor Wiadomość
pustak 

Wysłany: 2009-07-16, 23:57   

karia123 napisał/a:
nie rób mnie w konia - skąd będziesz mieć Backspacera teraz? masz jakieś ciekawe źródła?
nie ppytam doslownie o znaczenie czasownika "zapodam" tylko bardziej o rzeczownik. Albo jak chcesz zmień sobie to na części zdania - będzie logiczniej .

:shock: nikogo nie robię w konia.

??? hmm...

Chyba nie zrozumieliśmy się tak do końca.

Chodziło mi o nowe utwory ( z nowej płyty) pejotów! Które można już w sieci dostać. Ja ich kompletnie nie słyszałem, choć powinienem już je znać na pamięć ;)=

A tak propo "Backspacera" to chyba żaden problem by mieć ciekawe źródełko ;)=
O ile pamiętam, z linkami jestem cham i się nie dzielę ;)= czasami, czy rzeczownikami się zdarzy jakaś wtopa ;p ... Po co się wychylać ;)= I tak za kilka dni, dostępny będzie w sklepach muzycznych i można będzie sobie go kupić? Tak myślę...

"życie to inteligentna wieża, do której klucz posiadają wyłącznie najmądrzejsi. nieporozumienie jest gorsze od głupoty."
WYBIERAM TYLKO TO, CO NAJLEPSZE - T.B.S - D.R.P - NIE MASZ WYBORU? WYBIERZ NAJLEPSZYCH!

karia123

Wysłany: 2009-07-17, 00:09   

pustak napisał/a:

A tak propo "Backspacera" to chyba żaden problem by mieć ciekawe źródełko ;)=
O ile pamiętam, z linkami jestem cham i się nie dzielę ;)

No już nie musisz tak obnosić się ze swoimi wadami... ;-) Każdy z nas ma jakieś, nie będziemy się sprzeczać kto ma więcej...

ze mówisz, że można niby znaleźć coś więcej w necie? hmm choć marnie mi to idzie, ale pewnie po weekendzie poszukam...

pustak 

Wysłany: 2009-07-17, 00:15   

<dobranoc> mam tyle wad, że hola, hola... muszę się ponownie połączyć ( inaczej "No Code" ) by ponownie być "mistrzem świata" wiesz... życie złotko, życie ;)= Dlatego wciąż pytam...

"życie to inteligentna wieża, do której klucz posiadają wyłącznie najmądrzejsi. nieporozumienie jest gorsze od głupoty."
WYBIERAM TYLKO TO, CO NAJLEPSZE - T.B.S - D.R.P - NIE MASZ WYBORU? WYBIERZ NAJLEPSZYCH!

MaaD 

Wysłany: 2009-07-17, 00:24   

karia123, na grunge-forum wystepuja po prostu dodatkowe srodki stylistyczne - pustakolizmy. Chociaz przydalby sie jakis slownik, bo czasami to ciezko, ciezko.. :mrgreen: ;-)
I uprawiać fantastyczny sport."

karia123

Wysłany: 2009-07-17, 00:55   

nie ukrywam, że ciężko... z każdą wypowiedzią pustaka mam rażenie, ze jego planeta oddala sie coraz bardziej od tej, na której ja żyję.
Nie kumam czaczy, ale zwale to na późna porę (wole na to niż na kolor moich włosów)

pustak 

Wysłany: 2009-07-17, 01:06   

MaaD napisał/a:
karia123, na grunge-forum wystepuja po prostu dodatkowe srodki stylistyczne - pustakolizmy. Chociaz przydalby sie jakis slownik, bo czasami to ciezko, ciezko.. :mrgreen: ;-)

:mrgreen:

...wiesz MaaD to nie "wishlist" tylko gf. Tu chyba nie trzeba ze słownikiem poprawnej polszczyzny się logować. Tam chyba jest mus, wyższe wykształcenie... No trudno, przecież Ed nie skończył nawet podstawowej, a ślinią się ;) To takie osobiste przemyślenie ( kara ) taki żart w ich stylu ;)=

...bo się zepnę i zacznę używać poprawnej pisowni! :mrgreen: To jak MaaD może wspólne piwko, pogadamy o pustakolizmach ;)=

pustak 

Wysłany: 2009-07-17, 01:09   

Cytat:
nie ukrywam, że ciężko... z każdą wypowiedzią pustaka mam rażenie, ze jego planeta oddala sie coraz bardziej od tej, na której ja żyję.

...hmmm... a może piwko? Obiecuję, stanie się cud i... upsss ;)=

karia123 napisał/a:
Nie kumam czaczy, ale zwale to na późna porę (wole na to niż na kolor moich włosów)

Oby były rude :)

karia123

Wysłany: 2009-07-17, 09:05   

Od niedzieli może trochę wpadają w ten kolor, ale są ciemniejsze . Stwierdziłam, ze muszę coś zrobić, bo wyglądam jak gówniara, po tym jak zamawiając alkohol kelner zapytał, czy skończyłam 18 lat. Moje towarzystwo prychnęło śmiechem, ja też... "Widok olbrzymich oczu kelnera, gdy zobaczył mój pesel... bezcenne":)),
Więc padło na farbę o kolorze mokka (podobno...)

mrowka_eliza 
fu** u!

Wysłany: 2009-07-17, 19:09   

pustak nie włączaj, nie bądź ciota, dasz radę! do 21 września jest jeszcze tylko 66 dni :-P nie Ty jeden tak się katujesz :->

:121:

karia123

Wysłany: 2009-07-17, 19:46   

mam pomysł - zróbmy tu małe podforum dla masochistów- takich jak Wy...będziecie się mogli katować i katować... a żeby ból był słodszy - to niech ktoś bystry w tej materii zapoda jeszcze nuty do nowych utworów, albo filmik z utuby z Got some bez dźwięku... :mrgreen:

Wiecie to oczekiwanie na nowy album bez słuchania piosenek, które już można znaleźć przypomina mi Wielki Post przed Wielkanocą. i nie żebym była specjalnie jakoś religijna, ale pasuje mi tu jak ulał....

BTW. Żeby nikt się nie obraził... to taki mini pseudo żarcik miał być...

jordi 
;)

Wysłany: 2009-07-17, 19:59   

alez na tym forum jesteśmy już wszyscy zapewne zahartowani na czarne i pseudo żarty :D kto wie ten wie :P

a ja nie słuchałem jeszcze tej płyty, chociaz sciągnąlem jakies tam kawałki jakie ktos zapodał, raz że czasu nie było a dwa że jednak wolę poczekać :)

ale karia nie zniechęcaj ludzi do dzielenia się tymi słodyczami, ludzie tu porządnie pracuja :D nie to co ja - zazwyczaj tylko pijawka zasysająca jakiś plik ;-)

w dużej mierze zgadzam się z tym co poprzednio napisalaś, ale w tym sensie że nie jest to przymus "znania" czegoś itd.

trochę zaironizowalem to tu kiedyś - http://www.grunge-forum.c...t=1341&start=30

a poza tym wyznaję zasadę "kto co lubi" i jakoś tak już mniej agresywnie się do tego obecnie obnoszę 8-)

p.s. kto nie widział postu przed edycją, jordi jest taki zajebisty że pisze dużej przez "rz" :D

pustak 

Wysłany: 2009-07-18, 02:40   

mrowka_eliza napisał/a:
pustak nie włączaj, nie bądź ciota, dasz radę! do 21 września jest jeszcze tylko 66 dni :-P nie Ty jeden tak się katujesz :->

Spokojnie mrówa, bez podniety :-P "tylko 66" dni, ehhh podejrzewam, że jak zwykle będzie można nabyć nowy album dzień przed premierą w sieciach sklepów tesko :mrgreen: Tak było np. z ostatnim albumem pejotów :)

Cytat:
mam pomysł - zróbmy tu małe podforum dla masochistów- takich jak Wy...będziecie się mogli katować i katować... a żeby ból był słodszy - to niech ktoś bystry w tej materii zapoda jeszcze nuty do nowych utworów, albo filmik z utuby z Got some bez dźwięku... :mrgreen:

Jasne, takich jak "my"... karia123 Ty już nie bądź taka skromna, wszyscy wiemy co z Ciebie za ziółko ;)=

pustak 

Wysłany: 2009-07-18, 13:15   

The Fixer All-Star Game Clip.mp3

Special Thanks to Pearl Jam Evolution for it

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2009-07-18, 17:24   

Na poprzedniej stronie już wrzuciłem ten fragment ;-)

edyta:
a to przepraszam, nie zauważyłem ;p ;)
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

karia123

Wysłany: 2009-07-20, 09:12   

http://www.myspace.com/tenclub

Musze przyznać, że średnio na jeża podoba mi się The Fixer...

Lekki ... jakiś taki ... dziwny... troche bez wyrazu...

musze się wsłuchać . Bardziej.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi