Znając Pearl Jam, prawdopodobnie nici w 2008 roku ;P. Na wiosnę 2009 może im się uda to zrobić... wypuścić nową płytkę. Hmmm, jakiś singielek na święta zrobią z jednym, może dwoma numerami ??? ;)=
Faktycznie lepiej żeby zaczekali. Edek świeżo po Into the Wild. Warto złapać trochę oddechu
P.S Hmmmm!!!! Na gazeta.pl jest nawet wzmianka!! tutaj
_________________ Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.
"Grupa Pearl Jam pracuje nad nową płytą. Dzieło powinno być gotowe za kilka miesięcy.
- Mamy około 6 kawałków, które skończyliśmy na poziomie instrumentalnym - wyjawił basista, Jeff Ament. - Wybierzemy jeszcze z trzy, cztery spośród 15, które są w zarysie. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, zimą materiał będzie gotowy. Chcemy jednak najpierw perfekcyjnie opanować piosenki, zanim wejdziemy do studia. " to podobno z piątego tego miesiąca informacja
Informacja jest stara. Ostatnio została ponownie wywołana na łamach Roling Stone, w wywiadzie z Amentem dotyczącym jego solowej płyty. Dziennikarz chciał się upewnić czy zespół podtrzymuje swoje wcześniejsze zapowiedzi.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Track-list: No official tracklist is available at the moment. Some working titles of songs that the band could be recording for their ninth studio record are already circulating (from a 'very reliable source'). Here they are:
- Shift (written by Stone Gossard & Matt Cameron)
- Dust (written by Mike McCready)
- Forward Thinking (written by Stone Gossard)
- In The Time Of Man (written by Ed Vedder)
- Cigarette Song Part I (written by Vedder)
- Cigarette Song Part II (written by Vedder)
- Agree To Disagree (Pearl Jam)
- High Crime (Pearl Jam)
- Yonder (Pearl Jam)
The last three songs could be written by the whole band.
i
Cytat:
November 19/2008: Pearl Jam bassist Jeff Ament made ad interview with radio 101.1 KUFO-FM in Portland during the Cort and Fatboy show (mp3) on November 19. Ament confirmed that Pearl Jam will probably begin to record the new album in spring 2009 and hope to release it next summer/fall, approximately.
Na wiosnę wychodzi reedycja, świetna super deluxe wersja w super deluxe cenie:(. jestem taka ciekawa tej płyty, biorąc pod uwagę zupełnie inne klimaty na solowej płycie Eda. Jednak obiektywnie patrząc pearl jam jest ostatnio nieźle zapracowany i lepiej żeby ta płyta nie była taka "na siłę".
Na wiosnę wychodzi reedycja, świetna super deluxe wersja w super deluxe cenie:(. jestem taka ciekawa tej płyty
??? No chyba, że chodzi Ci o TO??? Jeżeli tak, to w tym temaciku jest rozmowa całkiem inna i proponowałbym troszkę zapoznać się z tematami, zanim coś napiszecie... ;p ;)=
azsatan napisał/a:
i lepiej żeby ta płyta nie była taka "na siłę".
... w tej części postu się zgodzę z Tobą. :)
ps. Ten nick to taki świąteczny troszeczkę? ;)= Witam na Forum...
Nie, nie. Chodzi o to, że poprzednia osoba pisała, że oczekiwała nowej płyty na wiosnę. W związku z tym wspomniałam, że na wiosnę PJ ma inne plany. Nick to imię od tyłu (sic.) :D. Pozdrawiam:).
wpis Heńka (:
Cytat:
Nie, nie. Chodzi o to, że poprzednia osoba pisała, że oczekiwała nowej płyty na wiosnę. W związku z tym wspomniałam, że na wiosnę PJ ma inne plany
I jak tam nowa płytka??? To kiedy będzie...? Jak będzie to dajcie znać, a nóż sobie ją kupię ;)
OT - tym czasem borem lasem ;p miłej zabawy ludziska :)
Ludzie coraz częściej mówią o lecie (wszelkie gazety, jeśli dają zestawienia co nas czeka w 2009 podają właśnie ten przedział).
Krążą również plotki, że zespół może wydać album w USA samodzielnie a wydanie na resztę świata - razem z jakąś większą wytwórnią (najczęściej wskazywany jest EPIC).
Mi to sie na wiosne marzy,ale wątpie.Zespol ma troche obowiązków,solowe projekty,ewentualne koncerty itp,może nawet dojsc do tego ze wydzadzą go jesienią ,tak jak to bylo z Riot Act,Ale z drugiej strony jesli by wierzyc mediom Lato 2009 ucieszy nas nową płytą.No ja mysle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum